Iskolai zaklatás miatt vetett véget az életének egy 16 éves fiú a hét elején. A középiskolás Pistit osztálytársai gúnyolták a túlsúlya miatt, ő pedig végzetes döntést hozott. A fiú családja teljesen összetört a tragédia után, a rendőrség még nem gyanúsít senkit a tragédiával kapcsolatban.

Fiatalt gázolt a vonat

Ahogy arról beszámoltunk, Sümegen elgázolt egy 16 éves fiút a tapolcai vonat. Az eset hétfőn kora este történt Sümegen, nem messze a Táncsics utcai vasúti átjárótól. A helyi hírek szerint a fiú azért vethetett véget az életének, mert ismerősei gúnyolták, csúfolták a súlya miatt. A fiatal ezt elégelhette meg és fájdalmában úgy döntött, hogy eldobja az életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sínekre feküdt

A túlsúlyos István eladónak tanult a középiskolában. Sümegen élt családjával és a hét elején végzetes döntést hozott. Lesétált a Táncsics utcai vasúti átkelőhöz és nem messze a sorompótól a sínekre feküdt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Látta a mozdonyvezető

A helyszínről származó információk szerint az érkező mozdony vezetője még látta, ahogy a fiú a vágány mellett sétált, észrevette azt is, hogy a vonat elé lépett, de esélye sem volt arra, hogy megálljon.

Otthon nem beszélt erről

A fiú családja teljesen összetört a tragédia után. „Soha nem látom már, ahogy mosolyog. Pisti odahaza soha nem mondta, hogy zaklatják az iskolában. Talán szégyellte, hogy prédának tekintik őt csak azért, mert duci. Ha ezt tudtuk volna, azonnal átíratjuk egy másik iskolába” – mondta a nagymama a Blikknek.

Az igazgató nem erősítette meg

A lapnak nyilatkozott Fekete Lajos, a technikum igazgatója és sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy emiatt történt volna a tragédia. A tanulóknak minden segítséget megadnak, ami ahhoz kell, hogy fel tudják dolgozni a tragédiát

Rendszeresen bántották

Az iskolában 4-5 olyan fiú volt, akik szóban vagy tettekkel, rendszeresen bántalmazták az elhunyt fiút. Gúnyneveket adtak neki és még videót is készítettek arról, hogy a nyílt utcán mögé settenkednek, majd elgáncsolják.

Nincs gyanúsított

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az ügyet, ami azt jelenti, hogy egyelőre senkit nem gyanúsítanak azzal, hogy bűnös lenne Pisti halálában.

Vonat elé lépett a kislány

2022 nyarán írtunk arról, hogy cikizték az iskolában, ezért léphetett a vonat elé egy 11 éves kislány Gyürén. Hanna nagypapája azt mondta, ő jelezte az iskolában a problémát, de nem történt semmi. A vonat vezetője időben meglátta a kislányt, dudált és vészfékezett, de sajnos a vasszörnyet már nem tudta megállítani. A kislány testét 20-30 méteren keresztül tolta maga előtt a vonat, mire meg tudott állni.

Kritikus volt az állapota

Hanna súlyos fejsérült és nyílt bokatörést szenvedett. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, mely életveszélyes állapotban szállította kórházba. A kislányt azóta többször megműtötték, és a hírek szerint felépül sérüléseiből.

Tragédia Vaján

2021 szeptemberében holtan találták a 16 éves Tisza Gábort, akit édesanyja két napja keresett. A fiatal fiú eltűnésében közrejátszhatott, hogy iskolatársai folyamatosan szekálták. Erről többször panaszkodott az édesanyjának.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció