Visszatért a tragédia helyszínére az az özvegy férfi, akinek felesége pénteken halt meg a 11. kerületben, miután rázuhant egy férfi a 14. emeletről. Gábor még mindig nem tudta elmondani gyermekeinek, hogy édesanyjuk nincs többé.

A szíve majd megszakad, annyira fáj élete szerelmének elvesztése, de mégis valamiféle megnyugvást talál, amíg a háznál van, ahol olyan nagy boldogságban együtt éltek, egészen péntek délutánig – hétfő délután visszatért a tragédia helyszínére az a kétgyermekes apa, akinek feleségére péntek délután zuhant egy férfi a 11. kerületben. Az esetről a KEKFENY.com ebben a cikkében írt.

„Egy ideig karanténban voltunk, amikor azonban a háziorvos közölte, hogy egyikünk sem kapta el a fertőzést, első gondolatunk a játszótér volt. A lakásunk 32 négyzetméter csupán, ami nagyon szűkös négyünknek, így boldogok voltunk, hogy végre kimehetünk. Együtt indultunk el, csak nekem eszembe jutott, hogy átöltözöm futóruhába, és kocogok egyet. Így Erzsébeték elindultak lefelé, én pedig vissza a lakásba”  – mondta a Blikkek az özvegy férfi.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Még a folyosón voltam, amikor nagyon furcsa, puffanás­szerű hangot hallottam. Ross­z érzésem lett, ezért a 12. emeleti folyosóról lenéztem, és borzalmas dolgokat láttam. Ahogy bírtam, lerohantam, felkaptam a földön fekvő feleségemet, próbáltam úgy fogni az arcát, hogy a vér ne a torkába ömöljön vissza. A kisfiamat közben egy szomszéd nyugtatgatta, de vigasztalhatatlan volt, mondtam neki, hogy jöjjön apához, és adjon nagyon sok puszit neki. Csak azért csináltam, hogy mögém kerüljön, és ne lássa így az édesanyját” –  mondta könnyekkel küszködve Gábor.

Végül megjöttek a mentősök, akiknek nagyon hálás az édesapa, mert szerinte csak azért vitték be a pici babát, Boglárkát a kórházba, hogy a család ne lássa, ahogy Erzsébet életéért küzdenek.

„Szerencsére a két gyereknek nem lett semmi baja, ami meggyőződésem szerint Erzsébetnek köszönhető. Amikor ráesett a férfi, és elzuhant, esés közben lökött egyet a babakocsin, így a mózeskosár kirepült, és Boglárka ennek köszönheti az életét. A kisfiam úgy tudja, hogy az édesanyja nagyon beteg, és ezért kórházban van, de nem akar bemenni hozzá. Szerintem tudja, hogy hazudok neki, de annyira bölcs, hogy rám hagyja. Úgy gondolom, hogy Erzsébet lelke belém költözött. Itt él bennem tovább a világ legerősebb és legcsodálatosabb asszonya. Gyönyörű és felemelő életet éltünk együtt, és most ezt a csodát nekem kell egyedül megteremteni a gyerekeknek. Szerencsére a családom nagyon sokat segít” – mesélte Gábor.

Gábor azt mondja, hogy a 14. emeletről kiugró Jánossal kapcsolatban bármilyen meglepő, semmiféle érzése nincsen. Arról azonban meg van győződve, hogy felesége egy csodaszép felhőn ülve rettentően dühös rá.

Három hét múlva temetik

Erzsébet temetése körülbelül három hét múlva lesz. Erdélyben élő családját rettentően megviselték a történtek, már most gyűjtik az erőt, hogy Magyarországra jöjjenek és végső búcsút vegyenek szerettüktől.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: illusztráció