Két évet várt a bocsánatkérésre az az özvegy, akinek a felesége szenteste napján szenvedett halálos balesetet. A tragédia Budapesten, a Soroksári úton történt, amikor egy BMW-s, versenyzés közben megcsúszott az úton és nekiütközött a fiatal édesanya autójának. Viktória a helyszínen meghalt.

2 éve történt a tragédia

2021. december 24-én meghalt egy kisgyerekes anya Budapesten. A tragikus baleset Budapesten, a Soroksári út és Hentes utca kereszteződésében történt. A Pesterzsébet felől nagy tempóval érkező BMW megcsúszott a vizes úton és félig frontálisan belerohant a Daewoo Kalosba, amely a H6-os HÉV pályáján landolt. A Daewoo volánjánál ülő 47 éves nő azonnal meghalt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagyon készültek az ünnepekre

A Szabó család nagyon készült az ünnepekre, a szülők izgatottan várták, hogy gyermekük mit szól majd az ajándék laptophoz. Viktória már beszerezte a meglepetést, azzal tartott hazafelé, amikor megtörtént a tragédia. Az édesapa közös gyermekükkel, Ábellel pedig a karácsonyfát diszitette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem lehet feldolgozni

„Ezt nem lehet feldolgozni. Annyira boldogok voltunk együtt, erre most minden egy szemvillanás alatt tönkrement. Nemrégiben költöztünk Soroksárra, nagyon örültünk az új háznak, ahol a szerelmem egyik álmát megvalósítottuk. Építettünk egy pici varrodát neki, mert mindig ezt szerette volna” – mondta tragédia után Viktória párja.

Fadíszítés közben jött a tragikus hírt

„Fadíszítés közben csöngettek, akkor mondták meg a rendőrök, hogy a szerelmem meghalt. Azt hittem, megnyílik alattam a föld. Viki szintes összes szerve összeroncsolódott, azonnal meghalt. Azt hallottam, hogy a sofőr képes volt azt mondani, hogy ne a nővel foglalkozzanak a mentők, ő már úgyis meghalt, hanem vele. Az eszem megáll! Miközben neki csak könnyebb sérülései voltak. Nem vagyok bosszúálló, és látni sem akarom ezt az embert, de remélem a bíróságtól megkapja majd méltó büntetését” – mondta a gyászoló özvegy.

Kopott gumival száguldozott

Mint kiderült, a BMW-n kopott nyári gumik voltak, ráadásul olyan műszaki átalakításokat végeztek a kocsin, amik a féket és a kormányt is befolyásolták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ebben az autóban utazott a fiatal édesanya

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Új autót kapott

A 22 éves férfinek semmi baja nem lett a tragikus baleset során, sőt, hamarosan már vett is egy másik autót és újra vezet. Kiderült korábban már összetört egy BMW-t, amit az apja tanyáján tartanak. 

Bocsánatot kért

A BMW sofőrje, aki jelenleg is szabadlábon van, két év után bocsánatot kért a nő hozzátartozóitól. „Rengeteg idő eltelt, viszont még mindig nagy a fájdalom a szívemben, súlyos a teher a vállamon. Szeretnék őszintén bocsánatot kérni önöktől, békésen” – írta a családfőnek. A sofőr a segítségét is felajánlotta a levélben.

Öt évet is kaphat

A felelőtlen járművezető halálos közúti baleset gondatlan okozásáért akár öt év börtönbüntetést is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu