A Kurcába gurult egy autó Szentesen, erről érkezett bejelentés pénteken a katasztrófavédelemhez. A helyiek nem értik hogyan került két fa között egy árkon keresztül a Kurca-csatornába az autó.

Begurult a folyóba

Információnk szerint egy négy év körüli autó gurult a Kurcába, majd a víz átsodorta a másik oldalra. A műszaki mentéshez a szentesi tűzoltók vonultak, a kiemelést a Tisza Önkéntes Tűzoltó Egyesület búvárai segítették, akik a gépjárművet egy daru segítségével emelték ki a partra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lassan emelték ki a vízből

Fotó: Donka Ferenc

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rejtélyes eset

Az autóban nem ült senki. Egy ott lakó azt mondta, hogy ez már a harmadik alkalom, amikor a Kurcába gurul egy autó és nem érti, hogyan gurulhatott most bele a gépkocsi, pont a két fa között és az árok sem fogta meg – írja a cs3.hu oldal.

Dunába csapódott autó

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt, augusztus végén egy férfi ellopott egy BMW-t, amelyben tulajdonosa benne hagyta a kulcsot. Ezután a rendőrök fél Nógrád megyén keresztül üldözték őt, de nem tudták elkapni. A lopott autóval száguldozó férfinak végül a Duna jelentette a végállomást.

Autó a Dunában

Bicikliúton is ment

A férfit nem nagyon érdekelte, hogy üldözik a rendőrök, nagy sebeséggel száguldozott végig és hosszabb ideig egy bicikliúton haladt. Az autósüldözés végül Vácnál ért véget, mert a férfi úgy döntött, hogy belehajt a folyóba az autóval. 

Elmenekült a rendőrök elől

A férfi még a rendőrök érkezése előtt kievickélt a partra és elmenekült a helyszínről. Az autót a Megyei Katasztrófavédelem emberei emelték ki a vízből, mire odaértek a tűzoltók a jármű már majdnem teljesen a víz alatt volt.

Nagy menekülés

Idén januárban három fiatal nagyon meglepődhetett, amikor hirtelen eltűnt az út, ők pedig becsapódtak a Dunába Soroksárnál. A srácok a GPS jelzését követték, de nem ismerték a környéket, mire észbe kaptak, már a folyóban voltak. Nagy menekülés lett a vége, de szerencsére az autó három utasa szárazon megúszta a vizes kalandot.

Benézték az átjárót

Ahogy azt korábban az elsők között megírtuk itt a Kékvillogó.hu hírportálon, azon a hideg szombaton a Dunába hajtott egy autó Soroksárnál. Az autót vezető fiú részletesen elmesélte, hogyan történt a tanulságos baleset. Csepelre mentek, de benézték az átjárót a Dunán. Azt hitték hidat jelöl a GPS, de nem. Az érdekes esetet ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Autó a Kurcában – Fotó: Donka Ferenc