A ceglédi rendőrök befejezték annak a 25 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint rendszeresen bántalmazta akkori élettársát, eleinte ököllel, később már bottal is ütötte.

Összeszedte bátorságát

Egy 26 éves asszony tett feljelentést 2021 februárjában, mivel élettársa a 25 éves K. István 6 évig tartó élettársi kapcsolatukban rendszeresen bántalmazta, eleinte egy-egy pofont kapott, majd ököllel ütötte és rugdosta őt.

Ágyban feküdt

Az utolsó csepp a pohárba, 2021. február 24-én történt, amikor a férfi egy veszekedés közepette botot ragadott, és többször lábon ütötte az éppen ágyban fekvő nőt. A sértett a bántalmazások következtében nyolc napon belüli sérüléseket szenvedett.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bevallotta

A ceglédi rendőrök még a bejelentés napján elfogták a 25 éves férfit, majd előállították a rendőrségre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Vertem már meg

A férfi a bűncselekményeket elismerte, részletesen vallott. Elmondta, hogy „régebben is vertem már el, 3-4 alkalommal, ennyire emlékszem. Ezeknél a veréseknél nem használtam semmilyen tárgyat, de elismerem, hogy már vertem meg.”

Ügyészségen a sor

A 25 éves férfival szemben kapcsolati erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.