Fiatal hölgy Suzuki Altojával haladt a lakása felé hétfő este a zuglói Erzsébet királyné útján, a Nagy Lajos király útja irányába. A Miskolci utcai villamosmegállót elhagyva lassított, indexelni kezdett, majd balra kanyarodott, hogy a háza elé le tudjon parkolni, utána pedig kiszálljon és kinyissa a kertkaput.

Az oldalába csapódott

Ekkor azonban szintén a Miskolci utca felől egy Piaggio Skipper robogó, amely a villamossíneken akarta a Suzukit kikerülni, a bal oldalába csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felborult

A robogó felborult, a rajta utazó két férfi az úttestre zuhant. A kétkerekű vezetőjének nagy fájdalmai voltak, hangosan jajveszékelt, mivel sem ő, sem az utasa nem viselt bukósisakot.

Ivott

Ráadásul, mint az alkoholteszt megállapította, vélhetően szeszes italt fogyasztott vezetés előtt, valamint jogosítvánnyal sem rendelkezett.

Helyszíni fotó:

A nő is hibázott

Viszont a hölgy sem fordult szabályosan, mivel a háza előtt a kifelé haladó sáv és a villamos pályája között csíkozással megjelölt, forgalomtól elzárt terület van, előtte pedig pár méteren keresztül záróvonal.

Felvétel a helyszínről:

Két embert kórházba vittek

Bár a bal oldali ablak kitört a Suzukin, a fiatal nő nem sérült meg, a Piaggiot vezető férfit viszont szirénázó rohamkocsi, utasát pedig esetkocsi szállította kórházba. A baleset a villamosforgalmat nem akadályozta, mivel a Suzuki a kifelé vezető sávban állt keresztben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.