Megtámadtak egy 47 éves váci nőt, agyba-főbe verték. Pénzt követeltek tőle saját otthonában.

Munkából tért haza

Váci otthonában támadtak meg egy 47 éves asszonyt. Hajnali 1 órakor arra riadt, hogy egy sötét ruhás alak tornyosul felé és beszél hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Harisnya volt a fején

Arcát a ráhúzott harisnya és a kapucni miatt nem látta, hangja alapján férfire tippelt. A támadó azt sziszegte neki: adjon pénzt, vagy megöli!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csővel támadt rá

A nő próbálta meggyőzni, hogy nincs semmije, mire a támadó egy porszívó fém csövével ütni kezdte. Felváltva záporoztak a csapások fejére és a karjára.

Két női táskát vitt el

Ezek után a férfi kutatni kezdett a szobában, majd a ház többi helyiségében is, felkapott két női táskát, amelyben igazolványok és mobiltelefon volt, majd sérült áldozatát sorsára hagyva elmenekült.

Súlyos sérülések

Az asszony a támadás következtében súlyos sérülést, fején zúzódásokat, valamint alkartörést szenvedett.

Eredetileg ózdi

Az éjszakai rablót két nappal később fogták el. A férfi 43 éves, ózdi illetőségű, de Budapesten élt. A rendőrségen tagadott.

A rendőrség felvétele

Őrizetben maradhat

A váci rendőrök ennek ellenére őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablással gyanúsítják. Kezdeményezték letartóztatását is.

A címlapfotó a rendőrség felvétele.