Megható poszttal és az utolsó közös képükkel búcsúzik a tragikus körülmények között Jordániában elhunyt sportolónő fia.

Sziklamászás közben történt a baj

Ahogy írtunk róla, Kozma Zsuzsanna tragédiáját épp az okozta, amiért olyannyira rajongott. Egy interneten szervezett túracsoporttal utazott nemrégiben Jordániába, ahol kirándultak, sziklát másztak. A baleset is egy ilyen túra során történt. A beszámolók szerint a csoport már indult vissza az egyik sziklától, ám Zsuzsa azt mondta, hogy ő még csinál egy szelfit magáról a sziklán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megcsúszhatott

Mivel egyedül maradt, ezért pontosan még nem tudni mi történt, de fotózás közben valószínűleg megcsúszott és a mélybe zuhant. Zsuzsa fia, Norbert elmondása szerint a rendőrség édesanyja testvérét értesítette először a tragédiáról, tőle tudták meg, mi történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sok gondja van a családnak

Most annak próbálnak utánajárni, hogyan juthat haza Zsuzsanna holtteste, de egyelőre még azt sem tudni, mikor lehet hazaszállíttatni és hogy ezt ki végzi majd el. A gyászoló fiú nem tudja felfogni azt, ami az édesanyjával történt. Most pedig egy megható Facebook-posztot is közzétett, amelyen a tragédia előtti utolsó közös családi fotójuk is látható.

Utolsó közös képpel búcsúzik

„Utolsó közös képünk ÉDESANYÁNKKAL. 2023.09.25. Hegyek szerelmeseként, tragikus balesetben életét vesztette Jordániában Örökre szeretni fogunk Soha nem felejtünk, nem tudjuk felfogni ép ésszel…..” – írta a bejegyzés mellé.

Ez történt pontosan

Zsuzsa úgy tudni Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, azonban egyedül hagyták, biztosítás nélkül. A nő állítólag ekkor mászott fel egy sziklára, ahol lótuszülésben készített magáról egy képet, amikor azonban feláll, megcsúszott és a mélybe zuhant – írja a Blikk.

Fitnesztrénerként dolgozott

Kozma Zsuzsa fitnesztrénerként dolgozott, Fittmóka néven lehetett rátalálni a közösségi oldalon, posztjainak tanúsága szerint pedig gyerekeknek és időseknek egyaránt rendszeresen tartott tornákat. Kozma Zsuzsa egyébként Kisvárdán született, ám már évek óta Budapesten élt, halálhírét egy közeli ismerőse is megosztotta a közösségi oldalon. A bejegyzés alatt százával kezdtek el özönleni a részvétnyilvánítások, a kommentelők értetlenül állnak a tragédia híre előtt. Persze a legtöbben arról érdeklődnek, mi is történt pontosan, a posztoló egy válaszban ezt is leírta.

Gyilkos szelfik

Sajnos nem ez az első olyan eset, hogy valaki egy szelfizés miatt sérült meg vagy veszti életét. A Kékvillogó számolt be róla, hogy tavaly áprilisban, Sárospatakon, egy 16 éves fiú a vasútállomáson felmászott egy tehervagon tetejére, hogy fényképet készítsen, de “a felsővezetékben lévő magasfeszültség áthúzott rajta”. Áron meghalt, 15 éves barátja, aki megpróbált segíteni rajta, pedig súlyosan megsérült. 

Segíteni próbált

A fiúk a sárospataki kollégiumból mentek ki a vonatállomásra. Áron, aki később belehalt égési sérülésébe, felmászott a vonat tetejére, ekkor érte az áramütés. „Üvöltöztem, hogy hívjanak mentőt, és elkezdtem felrohanni a vonat tetejére” – mesélte a TV2-nek korábban a borzalmat túlélő Soma.

Lábával próbálta oltani

A fiú a lábával próbálta oltani barátját, de őt is megrázta az áram. Mindketten lezuhantak a vagonról. Soma addig emlékszik, hogy mászik fel a vagon oldalán. A következő emléke már a Bethesda kórházban van, ahol felébredt.

Diáktársai segítettek rajta

Miután a fiú leesett a vagonról, diáktársai azonnal odarohantak hozzá, és elkezdték oltani. Szeme világát és arcának épségét társai gyors reagálásának köszönheti. Somán a baleset idején több réteg ruha volt, de szinte mindene elégett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: utolsó közös fotó – Forrás: Facebook