Újabb borzalmas részletek derültek ki a 13 éve eltűnt diósjenői testvérpár ügyében: az egyikük gyermeket szült, mielőtt vélhetően a nevelőapjuk brutálisan meggyilkolta őket.

Megoldódhat a rejtély

Ahogy a BudaPestkörnyeke.hu hírportál beszámolt róla, egy tizenhárom éves rejtély oldódhat meg, miután a Nógrád megyei Diósjenőn múlt pénteken holttestet találtak. Az előkerült maradványokat annak a háznak az udvarán ásták ki a nyomozók, ahonnan 2009-ben nyomtalanul eltűnt egy fiatal testvérpár. Az akkor 14 éves Krisztinát és 19 esztendős nővérét, Alexandrát a nevelőapjuk gyilkolhatta meg, aki akkoriban velük lakott.

Hirtelen tűntek el

Egyik napról a másikra, minden előjel nélkül tűntek el a nővéreim. A nevelőapánkkal sok konfliktusunk volt, gyakran veszekedtünk vele. 12 éves voltam, de pontosan emlékszem, ahogy ez a férfi szexuálisan zaklatta a lányokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Magának akarta őket”

Azért gyilkolhatott, mert magának akarta őket, és nem bírta elviselni, hogy más is közeledik feléjük – magyarázta a Blikknek a 2009-ben kámforrá vált gyerekek testvére, Attila, aki máig abban a házban él, ahol a szörnyűségek történtek.

Másoknak is ártott a férfi

Később megszólalt az egyik helybéli, Kurucz Krisztián is, aki szerint testvére halála is a most elfogott férfi lelkén száradhat.

„Nem történt erőszak”

„A nagyobbik lány, Alexandra 13 éves volt, amikor összejött az akkor húszéves öcsémmel. Őrjítően szerelmesek voltak egymásba, József és a lányok anyja azonban kiskorú megrontásáért feljelentette őt. Valóban lefeküdtek, de erőszak nem történt. Az öcsém, Richárd ezután végzett magával”

Az egykori fészer helyén találták meg a holttestet

Forrás: police.hu

Ma is élhetne…

A gyilkos nevelőapa miatt akasztotta fel magát a testvérem. Ha nem jelentik fel, még ma is élhetne” – emlékezett vissza a történtekre a fivére sírjánál Krisztián.

Gyereket szült a kisebbik lány

Az RTL híradó most újabb döbbenetes részletet derített ki a történtekről. A riportból kiderült, hogy a fiatalabbik lány, aki az eltűnésekor mindössze 14 éves volt, gyermeket szült, mielőtt nyoma veszett volna. A kisfiú később nevelőszülőkhöz került.

„Gyanús volt…”

A férfi a gyerekek eltűnése után még évekig itt élt velünk, és úgy tett, mintha ő is aggódna és keresné őket. Már az elején gyanús volt, és sejtettem, hogy köze lehet az egészhez, de akkor még nagyon kicsi voltam – írta a Blikk. Azóta sem hagyott nyugodni, most végre kiderül az igazság és megbűnhődik érte – tette hozzá az áldozatok testvére, Attila.

Az édesanya hitt abban, hogy életben vannak

Teljesen megdöbbentem, le vagyok sokkolva. Reménykedtem benne mindvégig, hogy életben lehetnek. Azt gondoltam, talán külföldre vitték őket dolgozni, mert eleve is oda készültek – mondta Blikknek az áldozatok édesanyja, Ildikó.

Letartóztathatják a férfit

A rendőrség az üggyel kapcsolatban egy rövid közleményt adott ki, amiben leírták, szeretnék, ha az őrizetbe vett személyt letartóztatnák. Az ügyben a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatás jelenleg nem adható – írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A gyilkosság helyszíne – Forrás: police.hu