A bőnyi tragédia után itt az újabb iskolai erőszak. Az egyik székesfehérvári általános iskolában egy második osztályos tanuló ollóval támadt osztálytársaira és az óraadó tanárra. Az egyik gyereket nyakon akarta szúrni a ceruzájával. Alig három hete a Győrhöz közeli Bőnyben egy diáklány halállistát készített, egy kisdiákot pedig életveszélyesen hátbaszúrt késsel.

Diákokra és a tanárra támadt

A székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagiskolájában még május 17-én támadt ollóval az osztálytársára a másodikos diák, de mielőtt kivitték volna a teremből, másokat is célba vett, és az óraadó tanárra is rátámadt. 

Problémás gyerek

A pedagógus szerint a gyereknek korábban is voltak olyan súlyos tettei, ami miatt a tankerülethez is érkezett már bejelentés vele kapcsolatban – írja a Telex. A portál megkeresésére Török Szabolcs tankerületi igazgató annyi információt adott, hogy: “Az esetről természetesen a fenntartó is tudomást szerzett. Az ügyben feljelentés történt, az érintett iskola a hatóságok rendelkezésére áll” – azonban további tájékoztatást nem adhatott az esetről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Késelés az iskolában

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szörnyű eset történt Bőnyön. Az első óra utáni szünetben egy hatodikos lány megszúrta osztálytársát. Mint később kiderült, a tettes halállistát készített, amelyre több iskolatársa is felkerült. Rajta volt a megkéselt Mirella is, akit végül hátulról megszúrt. Ide kapcsolódik: „Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába és halállistát írjon” – megszólalt a bőnyi iskolában megkéselt kislány anyja, Mirellán életmentő műtétet hajtottak végre

A győri kórházba vitték

Mirella életveszélyesen megsérült, mentőhelikopter vitte a győri kórházba. Azonnal megműtötték, sokáig az intenzív osztályon ápolták. A szúrás a szívtájékát és a tüdejét érte. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagiskolája – Forrás: Google, a kép Adobe mesterséges intelligencia felhasználásával készült