T. Róbert élősködő és kisajátító volt, korábbi munkahelyéről pedig összeférhetetlen természete miatt rúgták ki. Ezt mondták volt munkatársai arról a férfiról, aki a múlt héten ölte meg barátnőjét a fővárosban. Az időközben rács mögé került elkövető egy veszekedést követően gyilkolta meg M. Petrát egy angyalföldi lakásban, majd elmenekült.

Baleset történt

Szakítás miatt baleset történt – így jelentette be a rendőröknek T. Róbert Dániel, hogy végzett a barátnőjével, adta hírül az RTL Híradó. A borzalom valamikor éjjel vagy a hajnali órákban történhetett, a rendőrséget viszont csak este értesített a férfi. Arról, hogy köztes időben mit csinált, nem tudni, annyi azonban biztos, Petra szörnyű körülmények között halhatott meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Búcsúlevelet hagyott

A férfi bántalmazta, majd a nyakán sebesítette meg egy éles eszközzel a 27 éves lányt, ezt követően pedig a saját életét is ki akarta oltani. Úgy tudni a férfi még búcsúlevelet is hagyott a lakásban, az ügyvédje szerint arról írt, nem érti, miért követte el szörnyű tettét, mert nagyon szerette a lányt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Beismerte

T. Róbert Dánielt aztán több napos hajtóvadászatot követően fogták el a rendőrök a Római-parton, Csécsi Soma, a BRFK szóvivője a rendőrség szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az emberöléssel gyanúsított férfi tényfeltáró beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Kiderült, hogy a férfi kiszaladt a házból az utcára a tette után, de amikor észrevette, hogy esik az eső, visszament egy esernyőért oda, ahol a halott nő feküdt.

Mégsem végzett magával

Kiderült: a férfi a tette után ugyan megpróbált végezni magával, végül mégis inkább a bujkálás mellett döntött, és a Római partra vette be magát, ahol egy elhagyatott szellemszálló egyik zugában tengette napjait. Elfogása után hajléktalanokat idéző külsővel kísérték be a rendőrségre: a férfi borostája és haja igénytelenül, csombókosan állt, bűzlött, ruháit pedig azóta sem cserélte le.

„Oda került, ahová való”

Petra ismerősei örültek annak, hogy bár tette után Róbert többször próbált meg öngyilkos lenni, végül nem tette meg: „Élje csak le így, rácsok mögött az egész életét, és közben folyamatosan az járjon a fejében, amit tett. Oda került végre, ahova való. Remélem, ki sem jön onnan” – fogalmazott egy ismerős.  

Féltékeny és kisajátító volt

Petra ismerőseinek jó része aggódva figyelte az intő jeleket: Róbertnek ugyanis már akkor a felszínre bukkant féltékeny és kisajátító természete, és látszott, hogy már kapcsolatuk elején is túlzottan rátelepszik alig két hónapja megismert barátnőjére.  

Nem volt állása

Róbert egyik volt munkatársa is elismerte ezt, mint mondta, amennyire ő tudja, a férfi szerette kisajátítani barátnőit, akiken valósággal csüngött, mind fogalmazott: nem csak érzelmileg, de anyagilag is. Többek szerint a férfi ugyanis nem volt túl jól eleresztve, a gyilkosság idején állása sem volt – írta a Bors.

Összeférhetetlen volt

A Bors úgy tudja, hogy az eset idején a férfinek már négy hónapja munkája sem volt, korábbi munkatársa szerint ez sem véletlen. „Kirúgták a korábbi munkahelyéről is, nem volt túl jó természete, mi úgy tudjuk, összeférhetetlen volt a munkatársaival” – mondta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a gyilkos. Fotó: police.hu