Vasárnap délután ismét autók ütköztek az 1-es főúton Biatorbágy térségében, az M1-es autópálya felhajtójánál lévő elágazásnál, ahol hetente történik karambol. Ezúttal egy Maserati és egy Lexus találkozott egymással nem kívánt körülmények között. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.  

Nem vette észre a Maseratit

Egy Lexus SC 300 kupé Budaörs felől érkezve balra, nagy ívben akart a sztráda Budapest felé vezető oldalára kanyarodni, ám az autót kormányzó férfi nem vette észre, hogy Biatorbágy felől, a balkanyarból Budaörs felé egyenesen akar továbbhaladni egy Maserati Ghibli, amelyet egy fiatalember vezetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A fák között landolt

A Lexus a Maserati bal elejének ütközött, az ütközés után a Maserati a jobb oldali árokba, a fák közé hajtott, a Lexus pedig keresztben állt meg a felhajtón.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kirobbantak a légzsákok

Mindkét autóban kirobbantak a légzsákok, ennek köszönhetően a két sofőr csak könnyebben sérült, azóta már kiengedték mindkettőjüket a kórházból.

Három hónapja vette a járgányt

A Maserati tulajdonosa eléggé el volt keseredve, mivel három hónappal ezelőtt vette a járgányt, amelyet most darus autómentő segítségével emeltek ki az árokból. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: 0-24 Autómentő Biatorbágy https://automento024.hu/ és K+Crash Kft. www.kesok.hu