Emberölés kísérlete miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 18 éves szendrőládi fiatalemberrel szemben. A gyanúsított 2024. június 7-én éjszaka együtt italozott ismerősével a férfi szendrőládi házában. A fiatalember cigarettát kért a házigazdától, aki nem kínálta meg őt, ezért benzinnel lelocsolta az idősebbet, és meggyújtotta a férfit, majd elmenekült. A sértetett életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Belopózott a házba

A támadó részegen több házba is bezörgetett, zaklatta az embereket, végül egy ismerőséhez belopózott, hogy cigarettát kérjen. Amikor a férfi nem adott, először megverte, majd összevagdosta, végül benzinnel lelocsolta és felgyújtotta. A szomszédok hívták a mentőket, a rendőrség pedig elfogta az ámokfutót.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Megverte 

A szomszédok hívták a mentőket. “Részeg volt a mind a kettő, pénzért összeszólakoztak, nem adta oda a pénzt az öregember a fiatalembernek. Majd ez megverte” – mondta az egyik utcabeli a TV2-nek. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Bevagdosta a bőrét 

A férfi elájult a veréstől, “az meg bevagdalta a húsát, a bőrét, a nemi szervét. Aztán fogta, begyújtotta, a szomszédok meg észrevették” – zárta rövidre a történteket az utcában élő asszony. 

Több házba is be akart menni 

A férfi annyira részeg volt, hogy tragédia éjjelén a településen több emberhez is bekopogott. “Több helyre is bekopogott, nem hagyta őket nyugodtan pihenni, aludni, pedig ott nagy család van”. A helyiek szerint az áldozat korábban nagyon sokat segített az elkövetőnek. “Ez az úriember, aki meghalt, támogatta őket. Hát ezt érdemelte tőle, hogy meghalt” – mondta a helyi asszony. 

Válságos állapotban van 

Az áldozatot jelenleg válságos állapotban, égési centrumban kezelik. Emberölés kísérlete miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség egy 18 éves szendrőládi férfival szemben. 

A padláson bujkált 

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki a feltételezett elkövetővel szemben. A Készenléti Rendőrség miskolci bevetési osztályának munkatársai egy szendrőládi ház padlásán megtalálták a bujkáló férfit, majd előállították a főkapitányságra. A rendőrség őrizetbe vette a gyanúsítottat, akinek a bíróság elrendelte a letartóztatását.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: