Felépült a súlyos autóbalesete után Henger Éva. Az egykori felnőttfilm szereplő még tavasszal karambolozott Dombóvár és Kocsola között. A másik autóban egy 66 éves nő és egy 71 éves férfi életét vesztette. A rendőrségi nyomozás még most tart, Henger Éva nem érzi magát felelősnek.

Halálos baleset Dombóvárnál

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, súlyos, halálos baleset történt április végén. Dombóvár és Kocsola között, amelyben egy 66 éves nő és egy 71 éves férfi életét vesztette. A pár bordó színű Renault-ja teljesen összetört, a járművet a tűzoltóknak kellett szétvágniuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Éva és párja is felépült

A baleset része volt Henger Éva és férje is. Az egykori felnőttfilm szereplő és párja is súlyos sérüléseket szenvedett, igaz, azóta mindketten felépültek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Toyotával okozhatták a balesetet

A helyszíni szemle elsődleges adatai alapján úgy tűnik, hogy a balesetet a szembejövő sávba áttérő Toyota C-HR okozhatta – írta a baleset után közleményében a rendőrség. Ebben az autóban utazott férjével Henger Éva.

Nem érzi magát felelősnek

A baleset óta több mint fél év telt el, az egykori felnőttfilm szereplőt pedig azóta is kísértik a történtek. De nem érzi magát felelősnek a tragédiáért – írja a Bors.

Tart a nyomozás

Henger Éva azonban még most sem nem lélegezhet fel, ugyanis a rendőrségi nyomozás a mai napig nem ért véget. Egyelőre nem sikerült megállapítani, hogy ki okozta a karambolt.

Kerekesszékbe kényszerült

Éva a baleset után több operáción. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy egy időre kerekesszékbe kényszerült, majd mankókra támaszkodott, de már mindet elhagyhatta. A díva hitvese, Massimiliano Caroletti olasz lapoknak azt mondta, a feleségével már minden rendben. A baleset után egy ideig Magyarországon ápolták őket, de aztán egy olasz kórházat választottak.

Virágot vinne az elhunytaknak

Henger Éva a közeljövőben mindenképpen szeretne visszatérni Magyarországra, és azt tervezi, ha itt jár, felkeresi a balesetben elhunytak sírját, hogy virággal rója le kegyeletét.

Csaknem húsz felnőttfilmben szerepelt

Henger Éva 1989-ben nyerte meg a Miss Hungary szépségversenyt, ezután rövid ideig aktmodellként dolgozott, végül az 1990-es évek elején Olaszországba költözött. A nő később férjhez ment Riccardo Schicchi pornóproducerhez, 1993 és 2001 között pedig csaknem 20 felnőttfilmben szerepelt.

Egymillió követője van

Később tévés személyiség lett, de énekesnőként is próbálkozott. Manapság főképp influenszerként tevékenykedik, közösségi oldalán több mint egymillióan követik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A baleset után ezt a videót tette közé a rendőrség

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: police.hu