Döbbenetes részletek derültek ki a 13. kerületi gyilkosságról: a 72 éves asszony háromszor szúrta hátba a földön fekvő, beteg férjét, aki végstádiumú rákban szenvedett. Majd becsöngetett a szomszédba és elmondta, mit tett.

Gyilkosság a 13. kerületben

Egy 72 éves férfit ölt meg a vele egyidős élettársa június 19-én Budapesten, egy 13. kerületi lakásban. A tettest az angyalföldi rendőrök elfogták, az asszony beismerő vallomást tett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Becsöngetett a szomszédba

A szomszédokba csengetett be az idős asszony, és elmondta nekik, hogy meggyilkolta 72 éves élettársát. „nagyon megrázó élmény volt” – ezt mondta a szomszéd.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Hátba szúrtam Jóskát”

„Becsöngetett és azt mondta, jöjjek, ha vért akarok látni, mert háromszor hátba szúrtam Jóskát” – mondta a Tényeknek a szomszéd.

Ittak és veszekedtek

A szomszédok azt mesélték, hogy a környéken mindenki jól ismerte Zsuzsannát és Jóskát. Gyakran ittak együtt, ezután rendszeresen veszekedni kezdte, amit a szomszéd utcákban is lehetett hallani.

Végstádiumban volt

József egy éve lett súlyos beteg, daganatos megbetegedésben szenvedett, végstádiumú volt. Eddig Zsuzsanna ápolta, de már nem bírta erővel. Az idős férfi a gyilkosság másnapján került volt be egy hospiceházba. A szomszédok elmondása szerint már magatehetetlen volt.

Segítséget kért

Az idős asszony, több embert is megkeresett, hogy segítsenek neki a mindennapi teendők ellátásában. Volt, aki eljárt hozzá takarítani. De azt senkinek nem engedte, hogy élettársát tisztába tegyék.

Besokalt az asszony

A szomszédok szerint az idős férfi sokszor a saját vizeletében feküdt. Élettársa pedig besokalt, és azt mondta, hogy nem ápolja tovább” – mondta az egyik szomszéd.

Elfogták az asszonyt

A gyilkosság után a kiérkező rendőrök megbilincselték Zsuzsannát. A BRFK szerint a 72 éves nő ellen emberölés miatt indult eljárás.

A nő is egy áldozat?

Tette ellenére a szomszédok sajnálják a bottal közlekedő Zsuzsannát. Szerintük ebben az ügyben nemcsak József, hanem élettársa is egy áldozat.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: