Eltűnt egy 18 éves, fiatal fiú Budapesten. Gusztos Domonkos orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik, illetve a lakosság segítségét kérik a fiú felkutatásában, derül ki a police.hu tudósításából.

Ismeretlen helyre távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó Gusztos Domonkos ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Orvosi segítségre szorulhat

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves fiú 2021. október 24-én 5 óra 47 perc és 6 óra 30 perc között egy józsefvárosi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. Nevezett orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

Személyleírása

Gusztos Domonkos 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid sötétbarna hajú, barna szemű. Eltűnésekor sötét színű felsőt és sötét színű farmernadrágot, valamint papucsot viselt.

Ő az!

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Gusztos Domonkos tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon, írja honlapján a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Pár napja egy 21 éves fiú tűnt el nyomtalanul, édesanyja kétségbeesve keresi

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt október elején eltűnt Ürömről, Pest megyéből egy fiatal fiú, Csiky Ágoston.

Október 5-én tűnt el

Az anyuka beszámolója szerint a fia október 5-én távozott ismeretlen helyre az otthonából, napokig nem adott életjelet magáról, ám azóta – a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület posztja szerint – a fiú szerencsésen előkerült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A keresett személy – Forrás: police.hu