Eltűnt egy 18 éves, fiatal fiú Budapesten. Gusztos Domonkos orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik, illetve a lakosság segítségét kérik a fiú felkutatásában, derül ki a police.hu tudósításából.

Ismeretlen helyre távozott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó Gusztos Domonkos ügyében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Orvosi segítségre szorulhat

A rendelkezésre álló adatok szerint a 18 éves fiú 2021. október 24-én 5 óra 47 perc és 6 óra 30 perc között egy józsefvárosi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. Nevezett orvosi segítségre szorulhat, a rendőrök jelenleg is keresik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Személyleírása

Gusztos Domonkos 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid sötétbarna hajú, barna szemű. Eltűnésekor sötét színű felsőt és sötét színű farmernadrágot, valamint papucsot viselt.

Ő az!

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Gusztos Domonkos tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon, írja honlapján a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Pár napja egy 21 éves fiú tűnt el nyomtalanul, édesanyja kétségbeesve keresi

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt október elején eltűnt Ürömről, Pest megyéből egy fiatal fiú, Csiky Ágoston.

Október 5-én tűnt el

Az anyuka beszámolója szerint a fia október 5-én távozott ismeretlen helyre az otthonából, napokig nem adott életjelet magáról, ám azóta – a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület posztja szerint – a fiú szerencsésen előkerült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: A keresett személy – Forrás: police.hu