A vasárnap sem telik egy balesetek nélkül, az országos számos pontjáról érkezett jelentés ütközésekről. Az M5-ösön kiégett egy autó, az M1-esen felborult egy kocsi, Bajna és Nagysáp között két autó karambolozott. A Kékvillogó baleseti összesítője következik.

Az M5-ösön kiégett egy autó

Egy személyautó égett az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 116-os kilométernél, Kiskunfélegyháza térségében. A tűzhöz a kisteleki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így nézett ki az autó, miután kiégett:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez történt

Az eset kapcsán az MTI azt írja, hogy a nagy sebességgel érkező román autó belehajtott az előtte haladóba, amely az árokba csapódott és többször felborult. A román személyautó mintegy 150 métert ment tovább, majd kigyulladt és teljesen kiégett. A balesetben hárman megsebesültek.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

A 84-es számú főúton is baleset történt

A jelenlegi információk szerint 2021. október 24-én 12 óra 15 perckor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 84. számú főút 52. kilométerszelvényében Káld és Gérce között.

Három autó rohant egymásba

A balesetben három gépkocsi ütközött, többen sérülést szenvedtek. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére a főutat teljes szélességében lezárták; a Jánosháza irányából érkezőket Borgátánál terelik a 8415-ös útra, a Sárvár felől érkezőknek a főút és a 84115-ös út kereszteződésében kell lehaladniuk Gérce irányába, számolt be róla a police.hu.

Az M1-esen, Mocsánál felborult egy autó

Felborult egy személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 76-os kilométernél, Mocsa térségében. A balesethez a tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a mentőkkel közösen kiemeltek egy embert a járműből, írta meg a katasztrófavédelem.

Romonya és Pereked között árokba csapódott egy autó

Oldalával az árokba csapódott egy gépkocsi a Perekedet és Romonyát összekötő út 13-as kilométerszelvényénél. A járműben négyen utaztak. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltók mellett a mentők és egy mentőhelikopter is érkezett.

Bajna és Nagysáp között két autó karambolozott

Összeütközött két gépkocsi a Bajnát és Nagysápot összekötő út 11-es kilométerszelvényénél. Az ütközés erejétől az egyik jármű az árokba hajtott, a másik az úttesten okoz forgalmi akadályt. A bajnai hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsikat, amelyekben csak a vezetők utaztak. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Felsőzsolcsán felborult egy autó

Tetejére borult egy gépkocsi Felsőzsolcán, az Árpád fejedelem útja és a Kastély utca sarkán. A miskolci hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, amelyben ketten utaztak, számolt be róla a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Baleset az M5-ösön – Forrás: MTI/Donka Ferenc