Eltűnt személyeket keresnek a budapesti rendőrök. Egy fiatal, 16 éves lánynak a 8. kerületben veszett nyoma, egy 44 éves férfi 4. kerületi otthonából távozott még napokkal ezelőtt, azóta életjelet nem adott magáról.

Pápis Dzsenifer eltűnése

A hatóság által közreadott információk szerint a 16 éves Pápis Dzsenifer 2023. szeptember 25-én egy 8. kerületi egészségügyi intézményből ismeretlen helyre távozott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyleírása

Pápis Dzsenifer körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú szőke hajú és barna szemű. Eltűnésekor rózsaszín kötött, hosszú ujjú felsőt, világosszürke kockás nadrágot és fehér sportcipőt viselt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Keresik a rendőrök

A fiatal lányt jelenleg a 15. kerületi rendőrök keresik nagy erőkkel, ám próbálkozásaik eddig nem jártak sikerrel.

Fotón a lány:

Fotó: police.hu

Ezt kérik a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Pápis Dzsenifer tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. 

Tátrai Márton eltűnése

A rendőrség által közölt információk szerint a 44 éves Tátrai Márton 2023. szeptember 17-én 4. kerületi lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a zsaruk őt is keresik.

Személyleírása

Tátrai Márton körülbelül 185 centiméter magas, rövid barna hajú, borostás, szeme színe barna.

Fotón a férfi:

Fotó: police.hu

Ezt kérik a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 4. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 44 éves férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció