Egy 47 éves sofőr vesztette életét Baranya vármegyében, miután autójával belerohant egy szemből érkező autóbuszba.

Autóbusz és személygépkocsi ütközött

A szörnyű tragédia Baranya vármegyében, Romonya és Ellend között történt: egy személyautó és egy autóbusz ütközött össze az úton. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Menthetetlen volt

A Nissan Primera belerohant a szemből érkező Volánbuszba. A 47 éves sofőrt a tűzoltók vágták ki a gépkocsiból, de nem lehetett megmenteni az életét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

12 utas volt a buszon

A helyszínről származó információink szerint a személyautó nagy sebességgel rohant a buszba. A járaton 12 utas tartózkodott, közülük szerencsére csak egy ember sérült meg könnyebben.

Mindenkit visszafordítottak

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat már kilométerekkel a baleset helyszíne előtt visszafordították, nagy káosz alakult ki a környéken a baleset miatt. Még sötétedés után sem lehetett elhaladni az úton.

Sokkoló volt a látvány

A helyszínre érkezőket sokkoló látvány fogadta. A két jármű teljesen elállta az úttestet, a becsapódás ereje hatalmas lehetett. Este hat előtt pár perccel elszállították a rommá tört személyautót, de a busz még az árokban állt – írta a bama.hu.

„Nagy csattanást hallottam”

„Nagy csattanást hallottam, semmi többet” – nyilatkozta az egyik szemtanú, aki a buszon ült, mikor a halálos kimenetelű baleset történt.

Ösvényen keresztül mentek haza

Sokan az út melletti ösvényen keresztül, gyalog mentek haza, mivel a halálos kimenetelű baleset miatt lezárták a Romonyáról Ellend, Hásságy, Olasz irányába tartó utat. Semmilyen járművet nem engedtek át a helyszínelés során a rendőrök. 

„Plüss zsiráf a műszerfalon…”

„A plüss zsiráf a műszerfalon… gyerek várta otthon” – olvashattunk egy szívfacsaró hozzászólást a történtek kapcsán a Facebookon.

A második halálos baleset  

Ez a második halálos baleset Baranya megye útjain a héten: kedden egy kukásautó ütött el egy idős nőt Pécsen, aki a helyszínen életét vesztette – jegyezte meg a harkanyihirek.hu. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: harkanyihirek.hu