Rosszullét miatt kényszerleszállást hajtott végre a Turkish Airlines egyik járata Ferihegyen – meghalt egy 11 éves gyerek.

Eszméletvesztés a repülőgépen

Egy 11 éves gyermek eszméletvesztése miatt Budapesten szakította meg útját vasárnap délelőtt a Turkish Airlines Isztambulból New Yorkba tartó járata. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Riasztották az egészségügyi szolgálatot

A Budapest Airport tájékoztatása szerint a TK003 járaton utazó gyermekhez a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő egészségügyi szolgálat, az Airport Medical Service (AMS) munkatársait riasztották.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem sikerült megmenteni az életét

A szakemberek folytatták a gyermek újraélesztését, de a gyors és szakszerű beavatkozás ellenére nem sikerült megmenteni az életét.

Hamarosan tovább indul a járat

A gép hamarosan folytatja útját eredeti célállomása felé – közölte a Budapest Airport. 

Bombafenyegetést kapott a Wizz Air

A Kékvillogó.hu írt arról korábban, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szakította meg útját a Wizz Air W6 5058-as számú, Bariból Krakkóba járata bombafenyegetés miatt. 

A Balatonnál kezdte meg a süllyedést

A HA-LGA lajstromjelű Airbus A321neo típusú repülőgép a Balaton észak-nyugati részénél fordult Budapest irányába, majd megkezdte a süllyedést.

Vészcsúzdán hagyták el a fedélzetet

A repülőgép leszállt a 31R futópályán, majd a B5 jelű várakozóöbölben állt meg, ahol tűzoltók vették körül, információink szerint az utasok vészcsúszdákon hagyták el a fedélzetet.

Névtelen fenyegetést kapott

Az Airportal.hu-nak a Wizz Air megerősítette a hírt, mint közölték, a W6 5058 számú, Bariból Krakkóba tartó járat névtelen bombafenyegetést kapott, a bejelentést követően a repülőgép Budapesten hajtott végre kényszerleszállást.

Biztonságosan landolt

„A repülőgép személyzete és a légitársaság műveletirányító központja a vonatkozó protokoll szerint járt el. A repülőgép biztonságosan landolt Budapesten, a hatóságok jelenleg végzik a szükséges ellenőrzéseket, hogy kiderüljön, hamis volt-e a fenyegetés. Az utasok és a személyzet evakuálása már megtörtént” – tették hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a Liszt Ferenc Repülőtér. Fotó: MTI