Szerencséje volt Matild néninek, amikor szomszédja egyik hajnalban betört a házába. Az 94 éves egri asszony már aludt, amikor a férfi mozgására riadt fel: a fantom az ágyába feküdt, lefogta a kezét és a száját.

Betört az idős asszonyhoz

A nyugdíjas nő egyedül él egri otthonában, ezt használta ki a 23 éves fiatal férfi, aki az éj leple alatt tört be hozzá. Matild néni a borzalmas estéről az RTL Híradónak árulta el, hogy hosszú ideig dulakodtak, majd végül erőt vett magán, és a szomszédjának kezdett el ordibálni.

Kitépte a fülbevalóját

A támadója végül elmenekült, ám előtte még kitépte az idős nőt fülbevalóját, az asztalról pedig ellopta a telefonját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A kabátja buktatta le

A kabátját azonban az asszony házában hagyta, s ez buktatta le később. A rendőrök egyikének ugyanis beugrott, hogy amikor aznap Egerben igazoltatott egy férfit, az pont olyan kabátot viselt, mint ami az áldozatnál maradt.

Egy fal mögött bújkált

A férfit, aki a lakásában egy gipszkarton fal mögé rejtőzött el, másnap találták meg a rendőrök.

Befogta a száját

„Leszorította a kezemet, hogy meg se tudjak mozdulni. Ha szóltam, úgy befogta a számat, hogy mondtam neki, adjál levegőt, mert megfulladok, egy szívbeteg asszony vagyok, pacemakerem van! – mondta az RTL Híradónak az idős asszony.

Nyomkodta a mellét

„Akkor elkezdte a mellemet nyomkodni össze-vissza. Mondom, ez beteg…! Mondom, hagyjál már!” – mesélte a megrázó története Matild néni.

Szörnyű dologra készült

A férfi meg akarta erőszakolni az idős asszonyt, de az asszony éberségének köszönhetően szerencsére nem sikerült.

Megtaláltlák az ékszert

Az erőszakos férfi jól ismerte a környéket, hiszen az idős asszony szomszédja volt. A hatóságok végül Matild néni ékszerét is megtalálták egy babakocsiban. 

Őrizetbe vették a férfit

A férfit előállították, rablással és egyéb bűncselekményekkel gyanúsítják. A napokban dönthetnek a letartóztatásáról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az RTL klub riportját itt tudod megnézni

Kiemelt kép: illusztráció