Embert próbáló időszak után jutott el a magyar válogatottságig a Kecskemét élvonalbeli futballcsapatának tagja, Horváth Krisztofer. A 21 esztendős sportoló a csehek elleni felkészülési találkozón mutatkozott be a nemzeti együttesben. Krisztofer álma egy súlyos rákbetegség után valósulhatott meg.

Rákos megbetegedés

Horváth Krisztoferről 2015-ben, mindössze 13 éves korában derült ki, hogy nyirokmirigyrák támadta meg a szervezetét. Négy hónapon keresztül kapott orvosi kezelést. Ennek, illetve az élni akarásának köszönhetően sikerült leküzdenie a betegségét, majd visszatérhetett a futballpályára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A gyógyulás útján

Négy évvel azután, hogy a súlyos betegséggel diagnosztizálták, Olaszországba szerződött, január óta pedig Kecskeméten rúgja a bőrt. Az elmúlt idényben bajnoki ezüstérmes lett csapatával. A futballista teljesítménye felkeltette Marco Rossi szövetségi kapitány figyelmét és az olasz mester bizalmat szavazott a játékosnak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Felemelő érzés”

„Amikor szóltak, hogy beállok, nagyon jó érzések voltak bennem. Pályára kerülni pedig felemelő érzés volt ennyi ember előtt, ilyen fantasztikus szurkolók előtt, ezekkel a csapattársakkal. Nagyon jó érzés volt” – mondta Horváth Krisztofer.

Soha nem szabad feladni

A példája mindenkinek erőt adhat, aki hozzá hasonló problémával küzd az életében. A legnehezebb helyzetekben sem szabad feladni – olvashatjuk a gyorplusz.hu írásában.

Tragikus körülmények között

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy balszerencsés balesetben, tragikus körülmények között vesztette életét Budapesten a magyar női labdarúgás és futsal egyik ikonikus alakja. Heidt Edina életének 37. évében halt meg, egykori csapattársait sokkolták a történtek. Az elhunyt nő egyedül nevelte hatéves kislányát, aki a napokban kezdte meg az általános iskolai tanulmányait.

Elesett egy rollerrel

Mint később kiderült, a sportolónő egy balszerencsés balesetben, tragikus körülmények között vesztette életét Budapesten. Edina egy céges bulin volt Budapesten, ahonnan rollerrel indult el, majd a 2. kerületben, a Frankel Leó úton az elektromos roller elakadt, a nő elesett és beverte a fejét.

Súlyos koponyasérülést szenvedett

A helyszínre két mentőegység is érkezett. Megállapították, hogy a sportolónő súlyos koponyasérülést szenvedett. A helyszínen stabilizálták az állapotát, majd válságos állapotban kórházba vitték. Szombaton kómába esett és meghalt.

„Győztes típusú ember volt”

„Nagyon mélyen érintett Edina halálhíre, mindenkit sokkoltak a történtek. Szorgalmas, győztes típusú ember volt, nagyon szeretett sportolni” – mondta a Tényeknek a gyulai egyesület elnöke, Molnár Zoltánné.

Egyedül nevelte kislányát

Az elhunyt nő egyedül nevelte hatéves kislányát, aki a napokban kezdte meg az általános iskolai tanulmányait. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Horváth Krisztofer. Fotó: Facebook/Kecskeméti TE