Megdöbbentő baleset történt a napokban a Pest vármegyei Törtelen. Egy nő a saját udvarán vesztette életét, miután elütötte az autója. Az asszonyon nevelt gyermekei próbáltak segíteni az udvaron. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit.

Nem húzta be a kéziféket

A helyszínről származó információk szerint a nő a furgonnal állt ki a garázsából, majd kiszállt, de a kéziféket elfelejtette behúzni. A jármű ekkor elkezdett visszafelé gurulni. Az asszony megpróbálta saját erőből megállítani, de ez nem sikerült neki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szétzúzta a mellkasát

A vizsgálatok szerint olyan erővel csapódott rá az ajtó a nőre, hogy az szétzúzta a mellkasát. Hiába érkezett két mentőautó és egy helikopter is a helyszínre, már nem lehetett megmenteni az életét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Gyermekei vették észre, mi történt

A tragédiát a nő két nevelt gyereke vette észre. Kiabálni kezdtek, ekkor érkezett meg Rajmond, aki leemelte az anyáról a járművet. A nőt a gyerekei próbálták újraéleszteni, közben megjöttek a mentők is, de már menthetetlen volt.

Sokkot kaptak

„Deréktól felfelé benne volt a hölgy az autóban, a két lába pedig kint” – nyilatkozták a sokkos állapotban lévő szemtanúk a Tényeknek.

 Autópályán történt a baleset

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy egy férfi holttestét találták meg egy összetört autóban az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 18. kilométernél, az úttest mellett.

Egy 43 éves férfi halt meg

A rendőrök közölték, hogy a balesetben egy 43 éves férfi vesztette életét. A helyszíni szemle sokáig tartott, az útszakaszon a külső forgalmi sávot lezárták, a forgalom a belső sávban folyamatosan haladt.

Szétszakadt az autó

A helyszínen készült fotókon is jól látszik, hogy az autó súlyosan összeroncsolódott. Az autó karosszériájának egy elemét pedig a helyszíntől távolabb találták meg, ami arra enged következtetni, hogy nagy erejű ütközés történhetett.

Halálos baleset Bács-Kiskunban is

Amint azt a Kékvillogó is megírta, egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és egy villanyoszlopnak ütközött az 5411-es számú út 8-as kilométerénél, Bács-Kiskun vármegyében. A járművezető, egy 24 éves nő kirepült a kocsiból, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció