Egy agresszív páros nekiesett egy idős bácsinak egy kaposvári egy bolt előtt, mert nem vett nekik sört. A földre lökték, ütötték és rúgták a férfit. Az agresszív duó nem sokkal később egy másik illetővel is összekapott.

Leszólították az idős férfit

A harmincas éveikben járó vádlottak, akik ellen a Kaposvári Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat, szeptemberben ittas állapotban egy bevásárlóközpont előtt leszólítottak egy idős férfit, akit egyébként már korábbról ismertek, majd megkérték, hogy vegyen nekik sört. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tetszett nekik

A férfinél nem volt elegendő pénz, így nem tudott eleget tenni a kérésüknek. A vádlottak emiatt rendkívül indulatossá váltak és közösen támadtak áldozatukra, akit megütöttek, megrúgtak, majd a földre löktek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Visszatértek

A bántalmazásnak végül az üzlet biztonsági őre vetett véget, de az agresszív páros ezután sem tágított. Visszatértek, majd egy másik férfit is bántalmaztak, aki az áruházba menekült az agresszív, ittas emberek elől.

Kivezették őket

Miután a dühöngő páros az előtérben utolérte és tovább bántalmazta a sértettet, a biztonsági őrök ismét közbeléptek: lefogták, majd kivezették az áruházból az ekkor még mindig agresszívan viselkedő vádlottakat.

Megérkeztek a rendőrök

A rövid időn belül a helyszínre érkező járőrök ezt követően elfogták és őrizetbe vették őket, akik közül a többszörös visszaesőnek minősülő, korábban is ugyanilyen bűncselekmények miatt elítélt férfi letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte.

Letartóztatták a férfit

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség az azóta is letartóztatásban lévő férfivel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás, míg a nővel szemben közérdekű munka kiszabására tett indítványt – írja az ügyészség.

Rablás és személyi szabadság megsértése

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rablás és személyi szabadság megsértése, valamint más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy férfi ellen. 

Megtámadta a nénit

A férfi a Nógrád vármegyében található Jobbágyiban bement az egyik családi ház kertjébe, és ott megtámadta az ott lakó idős nőt. Az asszonyt súlyosan bántalmazta, majd bezárta az épület pincéjébe. Ezután a férfi a sértett lakásában kutatást végzett, és különböző értéktárgyakat tulajdonított el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció