Elfogták azt a 34 éves, korábbi emberölés miatt bűnügyi felügyelet alatt álló férfit, aki meg akarta erőszakolni Érden lakó féltestvérét, majd megszúrta a nőt megmenteni próbáló idős férfit is.

Egyből keresni kezdték a témadót

A rendőrök csütörtökön késő este érkeztek az érdi házhoz, ahol egy zaklatott nőt és egy vérző fejű férfit találtak. Mentőt hívtak, majd a nyomába eredtek a támadónak. Cs. Tibort nem sokkal később Tárnokon fogták el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kislánya is ottvolt

A Budapestkörnyéke.hu hírportál arról ír, hogy a félmeztelen férfi berontott mostohatestvére otthonába, majd lehúzta az ágyról, ahol a 22 éves nő kislányával aludt. Megragadta a haját és kiráncigálta az udvarra, miközben közölte, meg fogja erőszakolni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szomszédból érkezett segítség

A nő sikítozott, kiáltásait a szomszédban lakó, 65 éves apósa hallotta meg. Miközben közéjük állva próbálta megvédeni a férfi egy késsel fejen szúrta, majd elszaladt. A sérült férfit a mentők kórházba vitték, könnyű sérülései lettek, ám a megtámadott testtájék, valamint az eszköz alapján életveszélyes állapot is bekövetkezhetett volna.

Bilincsben vitték el:

Mindent tagad

Az érdi járőrök bilincselve állították elő Cs. Tibort. Vallomást nem tett, mindössze annyit mondott, nem követte el a cselekményt.

Nyomkövető volt rajta

Az őrizetbe vett Cs. Tibor bokájáról lekerült a nyomkövető, amelynek viselését a bíróság egy 2009-ben elkövetett emberölés miatt rendelt el.

Idős embert támadott meg korábban

A közel 13 évvel ezelőtti bűncselekményt a gyanú szerint 45 éves társával követte el. 2009. szeptemberében bementek egy idős nyugdíjas otthonába, felváltva ütötték, verték, rugdosták, majd megkötözték.

Belehalt a sérülésekbe

Lakását felforgatták, végül egy mobiltelefont vittek el, majd áldozatukat sorsára hagyták. Öt nappal később a 77 éves férfi a kórházban belehalt a főként a fejét ért ütések okozta sérülésekbe.

Sokáig nem találták

Hiába gyűjtötték be az összes fellelhető nyomot, kutatták fel és hallgattak meg minden lehetséges tanút, a nyomozás évekig nem hozott eredményt, azt 2013-ban felfüggesztették. Időről időre elővették, átnézték, elemezték, de csak 2018-ban jutottak olyan információhoz, hogy újra nyissák az aktát.

Társa már börtönben van

Először a társát azonosították, majd miután immár célirányosan gyűjtötték a gyanúsítást alátámasztó információkat, 2019 novemberében őrizetbe vették, letartóztatásba került. Jelenleg más ügye miatt jogerős szabadságvesztését tölti.

Svédországban fogták el

Társa azonosítása is megtörtént, és mivel időközben külföldre költözött, Cs. Tibor ellene körözést adtak ki, végül a svéd hatóságok fogták el nemzetközi elfogatóparancs alapján.

Gyanúsítják

Cs. Tibort a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével, valamint szexuális erőszak bűntettének kísérletével gyanúsítják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu