Kisajátítja az egyik testvért az új párja, elzárja a családjától és mindenkitől, ráadásul átvette az irányítást a bankszámlája felett is, sőt anyagi jellegű követeléseket is támaszt a családtagokkal szemben. A lakásmaffia egyik legaljasabb módszere pedig épp az, hogy behálózva lépnek fel, és sokszor már semmit sem lehet tenni ellenük.

Hiszékeny nőket keres

Behízelegte magát Jóska a testvéremhez, Ildihez, kezdve azzal, hogy majd ő rendbe tartja a kertet és segít neki mindenben, aztán most már ott tartunk, hogy a számlájához is hozzáfér – sorolta Éva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Érzelmi kapcsolódás

Éva és testvére, Ildikó szülei már nem élnek. A testvéremhez másfél hónapja beköltözött az új párja, aki mára teljesen behálózta őt érzelmileg.

Követelőzni kezdtek

Ildi azóta teljesen megváltozott, és többek közt olyan követeléseket támasztanak felém, amit egyrészt én anyag nem tudok teljesíteni, másrészt meg teljesen felfoghatatlan a számomra.

Korábban nem volt vita

Emiatt azért is vagyok szomorú, mert korábban az anyagiak miatt soha nem veszekedtünk, sőt Ildi egyik hitelét is én fizettem ki, és az ingatlanokkal kapcsolatban sem volt köztünk vita. A házat, amelyben Ildi 2015 óta lakik, én építettem meg annak minden költségével együtt. Igaz, az emelet még nincs teljesen kész – írja a Blikk.

Pénzt kérnek

Elmondta azt is, hogy amióta a testvéremnek új párja lett, folyamatosan anyagi terhekbe próbálják belekényszeríteni, ráadásul elképesztő gyorsaságú tempóban.

Igazságtalan helyzetet akarnak

Most azt követelik tőlem, hogy biztosítsam a ház befejezésének a költségét, úgy, hogy Ildinek a párja intézné az építkezést. Amihez igényt tartanak több millió forintra. Emellett rá akarnak venni arra, hogy rendezzük el az ingatlanok tulajdonjogi helyzetét oly módon, ami számomra igazságtalan és nem is észszerű.

Rejtélyes utalások

A testvéremet teljesen ellenem fordította, folyamatos támadásnak vagyok kitéve, Jóska csak vezényel és követeli a ház befejezését és beleszól a tulajdonjogokba is. Sőt által ismeretlen emberek pénzt utalnak Ildi bankszámlájára rejtélyes és érthetetlen módon.

Munkáját is elvesztette

Éva meglepődött egyébként azon, hogy bár folyamatosan zúdultak rá az ingatlanokkal kapcsolatos követelések, hol ez, hol az, ami felfoghatatlan és félti Ildit, mert már munkahelye sincs.

Feljelentést tett

Arra gyanakszom, hogy az ingatlanjainkat akarják megszerezni valamilyen módon. Én teljesen kivagyok, nyugtatókon élek – mondta kikészülten Éva megjegyezve, hogy nagyon várja a rendőrség lépéseit, amiről később be szeretne számolni.

Nyomoz a rendőrség

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság részéről lapunk megkeresésére azt a tájékoztatást adták, hogy az ügyben a Budaörsi Rendőrkapitányság vizsgálódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció