Saját édesanyja találta meg fia, és a barátnője holttestét az erdőkertesi kettős öngyilkosság után. Andrea, a tavaly augusztusi tragédia óta eddig nem kívánt megszólalni, de most kiállt a nyilvánosság elé, hogy megvédje fia, Dani becsületét.

Utastérbe vezették a kipufogógázt

Az egész országot megrázta a tavaly augusztusi kettős öngyilkosság híre. Mint arról a Bors is beszámolt, Dani és Kati az erdőkertesi fás terület szélén megállt az autójukkal, majd az utastérbe vezették a kipufogógázt. Mindketten meghaltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Viharos kapcsolat volt

A pár igencsak viharos kapcsolata során többször is szakított, majd kibékült. Az eljegyzésig is eljutottak, mi több, kitűzték az esküvő időpontját, ám az egybekelésük meghiúsult, ugyanis Daninak éppen elzárásra kellett mennie egy korábbi ügye miatt. – írta a borsonline.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Börtönbe ment, a menyasszony meggondolta magát

Mire kiengedték, Kata ismét meggondolta magát, és kiadta a szerelmes férfi útját. Ezt követően a lány az egyik barátnőjéhez ment aludni, de utána mégis hajlandó volt Danival találkozni. A fiú családja Katát, a lányé pedig Danit okolta a halálesetért.

A fiú anyja most a nyilvánosság elé állt

A fiatal férfi édesanyja eddig nem kívánt nyilatkozni, viszont azok után, hogy a Borson megjelent egy videós riport, melyben Kata egy barátjának küldött hangüzenetét dolgoztuk fel, megváltoztatta az álláspontját. A hangfelvételen a lány ugyanis arról beszélt, hogy fél a kedvesétől.

Ellentmondásos nyilatkozatok

A fiú és a lány szülei is úgy érzik, hogy a két fiatal kapcsolata túlságosan sok vihart élt meg. Bár az is szóba került, hogy a lány késsel támadt a fiúra, de ezt aztán cáfolták. Egy biztos, a „se veled, se nélküled” állapot volt a két fiatal között, ami végül a drámához is vezetett. Kiderült, a lány belekeveredett egy verekedésbe, ám a történtekben vétlen volt – tudta meg a lap Kata édesanyjától, Zsuzsannától. A fiatalok aztán megbeszéltek egy találkozót. Dani csak másnap reggel ment haza.

Az anyjához ment haza

„Hozzám jött haza, és hiába próbálta a barátnőjét elérni. Azóta sem tudjuk, hogy akkor hova tűnt. Daninak éppen nem volt telefonja, mert Kata összetörte, ezért a gyerekem kölcsönkérte az enyémet. Amikor nagy nehezen sikerült a lányt felhívnom, átadtam a telefont a fiamnak. Kata annyit mondott, hogy azért bujkál, mert nem akar börtönbe menni”

Pénzt kért, akkor látta az anyja utoljára

„Kérdeztem is a fiamat, hogy hol a manóban volt, és mondtam neki, hogy feküdjön le. Erre kijelentette, hogy még van egy kis dolga, és kölcsönkért tőlem egy kis pénzt buszjegyre. Meghagytam neki, hogy nyugodtan vegye ki a táskámból. Ezek után adott egy puszit, és közölte, hogy majd jön. Akkor láttam utoljára” – idézte fel a gyászoló anya.

Keresték, de nem találták a kocsit

„Éppen augusztus 20. volt. Nekem be kellett mennem a munkahelyemre, egy cukrászdába. Mivel szakadt az eső, a főnök úgy látta, hogy senki sem fog aznap fagyizni, ezért mindenkit hazaengedett. Az úton megkértem a barátnőmet, hogy nézzünk körül, hátha megtaláljuk a gyerekek kocsiját Veresen. Nem sikerült. Hazamentem Erdőkertesre. A lányom megkérdezte, hogy az őrbottyáni sóderbánya közelében is megnéztem-e őket. Az volt az egyik kedvenc helyük „

Végül a sóbányánál találtak rájuk

„A lányom odarohant a kocsihoz, majd szólt, hogy menjek én is, mert Dani bent alszik. Észre sem vette, hogy egy medencetömlővel bevezették a kipufogógázt. Persze én is odamentem, és már láttam, hogy mi történt. Először puszta kézzel próbáltam betörni az ablakot és a szélvédőt, de nem sikerült. Ezután bevertem egy kővel, így az utastérből kiömlött a hatalmas füst. Megfogtam a fiam kezét, és azonnal tudtam, hogy már késő”

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu