Gyászol a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér település, ahol tragikus körülmények között vesztette életét egy 10 éves kislány. Tiffani a szemtanúk szerint megijedt egy kutyától, emiatt az útra lépett és elgázolta egy kamion. A sofőrnek esélyes sem volt arra, hogy meglássa a gyermeket, olyan hirtelen történt minden.

Felfoghatatlan tragédia

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy döbbenetes tragédia rázta meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsért a helyi 11 éves kislány, Sz. Tiffani éppen legjobb barátnőjével sétált iskola után, amikor egy kóbor kutyától megriadt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokkos állapotban

A kislány megijedt, ezért szaladt ki az úttest közepére, ahol egy kamion elgázolta. Legjobb barátnője, aki még épségben átért a túloldalra, végignézte a tragédiát, azóta sokkos állapotban van. A kis Tiffani szerettei zokogva búcsúznak a kislánytól.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudták megmenteni

A teherszállító nem tudta elkerülni a tragédiát: elsodorta a kislányt, akinek esélye sem volt. A gyorsan érkező segítség ellenére már nem lehetett megmenteni az életét. 

Megszakad a szív

„Szegény, aznap még iskolában volt, a kis barátnőjével együtt indultak el hazafelé a mikulás ünnepség után, állítólag nagyon vidám volt és jókedvű, mint mindig. Egyszerűen megszakad a szívem, ha rá gondolok” – mondta el a Borsnak egy helybeli.

Nem voltak felelőtlenek

„Szegények nem voltak felelőtlenek, tudtak is vigyázni magukra, rémálmában sem jutott eszébe szerintem senkinek a családból, hogy ilyen borzalom történik egy egyszerű hazamenetel során” – tette hozzá a lakó.

Barátnőjükhöz sétáltak

Ahogy korábban beszámoltunk róla: a szerencsétlen sorsú kislány az egyik barátnőjét szerette volna meglátogatni a település másik részében. Út közben történt meg a baj.  

Oldalról találta el a kamion

Egy szemtanú a közösségi oldalon azt írta, hogy látta a balesetet. Leírása szerint a kislány barátnője még átért a túloldalra, azonban Tiffani már nem, őt oldalról találta el a kamion, ami viszont úgy elsodorta, hogy a kislány hatalmasat esett. Dudaszót nem hallott, így vélhetően a kamion nem vette észre a kislányt.

Másodpercek alatt történt minden

„Szerintem a kamionosnak esélye sem volt, hogy meglássa, olyan hirtelen történt. Ha nem dudált figyelmeztetően, akkor az azért volt, mert pár másodperc alatt lejátszódott az eset, a 4-es úton senki nem számít gyalogosokra. Hogy őszinte legyek, én sajnálom a kislány családját és a kamionost is” –vélekedett egy másik helybeli. 

Összeroppant a család

Tiffani barátnője és a kislány családja és szerettei teljesen összeroppantak. „Nem hisszük el, ami történt. Nem tudom, hogy Tiffani családja hogyan éli ezt túl. Így már egy ünnep sem lesz nekik ugyanolyan, soha többé. Sok erőt kívánunk nekik” – mondta a család egyik ismerőse. A tragikus baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: frissmedia.hu