Megöltek egy házaspárt Komárom-Esztergom megyében, majd rájuk gyújtották a házat. Az égő ingatlanból a nő öccse ki tudott menekülni, aki túlélte a tragédiát, de súlyos sérüléseket szenvedett.

Hatalmas lánggal égett szombat hajnalban a K. család háza a Komárom-Esztergom megyében.  Az ott élő K. Krisztián és felesége, Alexandra bennégtek, míg a nő öccsének, Dávidnak sikerült kimenekülnie. Ő is életveszélyesen megsérült, testfelületének 30 százaléka összeégett, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Hamarosan kiderült, hogy nem baleset történt Süttőn, a rendőrség kettős emberölés miatt nyomoz, úgy tűnik, hogy valaki egy szörnyű gyilkosság nyomait próbálta meg elfedni a tűzzel.

A helyiek kedvelték a fiatal, jól szituált, értelmiségi párt, sokkolta őket, hogy valaki az életükre tört.

„Kedves és udvarias emberek voltak, keményen dolgoztak, és nem tudunk róla, hogy lettek volna ellenségeik, Szandit is Krisztiánt mindenki kedvelte itt” – mesélte egy ismerősük a Borsnak.

 A 30 éves Szandi és férje, a 41 éves Krisztián együtt dolgoztak, Alexandra HR-esként, míg Krisztián mérnökként munkálkodott a cégnél.

A környékbelieknek semmi nem tűnt fel aznap hajnalban, ők már csak a tűzoltók és a rendőrök szirénázására riadtak fel.

„Megdöbbentő, hogy ilyen fiatalon ért véget az életük, de az, hogy valaki meggyilkolhatta őket, egyenesen letaglózó. Imádták egymást, amennyire mi tudjuk, a két testvér is jó viszonyt ápolt, egyszerűen fel nem tudjuk fogni, ki lett volna képes ilyesmire” – mondta egy helybeli.

A tragédia egyetlen túlélőjét, a 26 éves Sz. Dávidot jelenleg is kórházban ápolják, állapota súlyos, még kihallgatni sem tudták. Egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: TV2