Megbocsátott a két közös lányukat meggyilkoló férjének az egyedül maradt aszódi asszony, aki tudja, hogy az emberek ezt nem értik meg.

Így történt a tragédia

Az asszony több mint egy év után nyilatkozott, miután elveszítette két lányát: Júliát és Tímeát álmukban ölte meg az apjuk. Láthatáson voltak a férfi aszódi lakásában, de már soha nem mentek vissza az édesanyjukhoz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megbocsát

„Most is megbocsátok neki mindent, mert gyűlölettel nem tudok élni. Tudom, ezt az emberek nem értik meg” – ezt mondta Zsuzsa az RTL Híradónak. Annak viszont nem látja értelmét, hogy beszéljen is vele, hiába bocsátott meg neki. „Én nem akarom tudni, hogy két ártatlan gyereket miért ölt meg, mert erre nincs indok” – tette hozzá.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megérzései voltak

Zsuzsa azt mondta az RTL Híradónak, hogy a megérzéseiben bízott, amikor 2018-ban elhagyta a férjét, és a lányokkal elköltözött Aszódról. Talán így nyert még 4 évet, amit velük tölthetett – írja a 24.hu.

Még négy év

„Ki tudja, ha ott maradok, mi történik. Talán négy évet jelentett az életünkből. Bár fizikailag élek, de én is rámentem. Ez a megérzés segített, hogy meneküljek.”

Megbélyegezték

Zsuzsa ugyanakkor úgy érzi, hogy a kettős gyilkosság őt is megbélyegezte. Kirekesztik a környezetében, munkát is alig talált. És elterjedt az is, hogy öngyilkos lett. Azt mondja, négy évig hiába küzdött a gyerekekért. Egyedül érzi magát – mint mondja, mindenkitől kért segítséget, bíróságtól, rendőrségtől, gyámhivataltól, de hiába.

Az RTL riportja:

Megromlott a házasságuk

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy L. Tamás és a felesége házassága már hat-hét évvel ezelőtt megromlott. Az asszony két közös gyermekükkel 2018-ban költözött el a férjétől, majd 2019-ben kezdeményezte a házasságuk felbontását. A Gödöllői Járásbíróság tavaly áprilisban fel is bontotta a házasságot, a gyermekeket pedig az édesanyjuknál helyezte el, azzal, hogy az apa kéthetente találkozhat személyesen a tinédzser lányaival.

Bosszút forralt

Az elkövető a válás kimondása után elhatározta, úgy áll bosszút volt feleségén, hogy közös gyermekeikkel végez, majd öngyilkos lesz. Tavaly május 20-án a két lány megérkezett az elkövető aszódi lakásába a kapcsolattartásra. Ezt megelőzően a férfi már baltát és munkáskesztyűt is vásárolt a tervezett cselekmény elkövetése érdekében.

Végrendelet, búcsúlevél

Továbbá végrendeletet és búcsúlevélként felfogható beadványt írt a válást kimondó bíróságnak. Az este folyamán az elkövető két lánya külön szobákban nyugovóra tért. A vádirat szerint a férfi megvárta, amíg a gyermekek elalszanak, majd munkáskesztyűt húzott és magához vette a baltát.

Lesújtott a baltával

Ezután egymás után bement az alvó lányokhoz és fejükre, illetve felső testükre több ízben is lesújtott az eszközzel. A csapások következtében a lányok olyan súlyos sérüléseket szenvedtek el, hogy pár percen belül meghaltak, azt azonnali orvosi beavatkozás sem hárította volna el.

Vonat elé ugrott

Másnap Adácson megpróbált egy tehervonat alá ugorva öngyilkosságot elkövetni, de mentőhelikopterrel kórházba vitték és megmentették az életét. Az igazságügyi szakértői vélemény szerint a L. Tamás a tette és a vizsgálat időpontjában sem szenvedett kóros elmeállapotban, azaz beszámítható és büntethető. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Zsuzsa – Forrás: RTL