Egy korábban eltűnt férfira találhattak Ősi külterületén, egy erdős területen.

Rendőrautók a Veszprém megyei településen

Több rendőrautót látott a település határában kedden este. Sajtóhírek szerint egy korábban eltűnt férfira találhattak Ősi külterületén, egy erdős területen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megerősítették

Nagy Judit rendőrségi szóvivő elmondta, valóban találtak egy holttestet egy autóban, de egyelőre több információt nem mondhatnak – írja a Delta hírek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Folyamatban a szemle

A területet a rendőrök teljesen körbezárták. A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

Holttest a kisteherautó alatt

Ahogy egy hete írtunk róla, rejtélyes, egyelőre nehezen magyarázható esethez riasztották a mentőket és a rendőröket a napokban Budakeszin. Az egyik utcában egy holttestet találtak egy kisteherautó alatt a hajnali órákban, miközben a kocsiban egy ember aludt. 

Nem tudják, hogy került oda

Az áldozat a 49 éves helyi lakos, Krisztián aznap két barátjával ment le a kocsmába, hogy igyon egyet munka után, azt azonban nem tudják, hogy pontosan hogyan is került az autó kerekei alá. Élettelen testét hajnali három óra körül fedezték fel, ekkor riasztották a zsarukat.

Tisztáznák a körülményeket

„Kollégáim Budakeszin, a Viktória utcában egy kisteherautó alatt holtan találtak egy 49 éves helybéli férfit. A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset okozása miatt indított büntetőeljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen, a körülmények tisztázása folyamatban van” – nyilatkozta Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Metropolnak.

Banális baleset

Egyelőre azt sem tudni pontosan, hogy ki gázolhatta el a közelben lakó, építőmunkásként dolgozó férfit, a helyiek úgy tudják, hogy egy banális baleset okozta a tragédiát.

Iszogattak, majd kimentek a furgonhoz

„Úgy hallottuk, hogy Krisztián két másik melós haverjával iszogatott. Egyiküknek viszont lemerült a telefonja, szóval kiment Krisztián furgonjához, hogy feltöltse. Az autó azonban nem indult el” – mondta egy helybéli lakó.

A fülkében aludt egy férfi

„Hiába próbálták, nem tudták beindítani a motort. Egy idő után Krisztián is kiment, hogy megnézze, mi történt. Ekkor pont beindult a kocsi, a sebváltója rükvercben állt, így tolatva ütötte el a kocsi végén álló srácot. Az egyik férfit a fülkében találták meg a rendőrök, ők zörgették fel, mert még aludt. Míg akit elütött, az a teherautó alatt feküdt, holtan” – tette hozzá.

„Nagyon jó srác volt” 

Az elhunyt férfit mindenki ismerte, soha nem volt vele semmi gond. Erdélyből érkezett már évtizedekkel korábban, építkezéseken dolgozott, szinte minden háznál volt dolga már. „Nagyon jó srác volt, békében élt mindenkivel” – mondták az ismerősök.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció