A férj hívta a rendőséget Újév napjának reggel és bejelentette, hogy megölte feleségét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ökörítófülpösön. Tibor és Andrea éjfélkor még együtt koccintottak.

Gyilkosság Ökörítófülpösön

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, január 1-jén reggel a rendőrségre érkezett bejelentés, hogy egy férfi megölte feleségét, majd önkezével magával is végezni akart. A mentők a férj életétét megmentették és az eset után kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Emberölés miatt nyomoznak

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a beszerzett adatok alapján az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hipót ivott

A gyilkosság után kiderült, hogy maga a férj jelentette be a rendőrségen, hogy megfojtotta feleségét. M. Tibor ezután hipót ivott, majd felvágta az ereit és áldozata mellé feküdt az ágyba. Féltékenység miatt alakult ki konfliktus a nő és a férfi között.

Korábban is majdnem megfojtotta

“Tibi nem akarta elengedni a lányom. Már egyszer egy párnával majdnem megfojtotta, akkor a közös 11 éves gyermekük kért segítséget. Andrea akkor neki köszönhetően megmenekült a haláltól” – mondta az áldozat édesanya a Frissmedia.hu-nak.

Éjfélkor még koccintottak

A rokon beszámolója szerint éjfélkor még koccintottak, boldog új évet kívánva, majd hazamentek a saját lakrészükbe. Az azt követő eseményekről csak és kizárólag a gyanú szerinti elkövető tud beszélni.

Kritikus állapotban a tettes

Az egyik rokont a rendőrök ébresztették, akik M. Tibort keresték. A rendőröknek végül be kellett rúgni az ajtót, mivel az be volt zárva, a felszólításra senki nem válaszolt. Tibor kritikus állapotban feküdt áldozata mellett.

Helyszínelés a gyilkosság után

Forrás: police.hu

Jó embernek ismerték

Andrea 15 éves kora óta Tiborral élt. A férfiról azt mondják a helyiek, hogy a légynek sem tudott volna ártani. El sem akarják hinni, hogy Andrea meghalt.

Rendőrt is hívni kellett

A családot jól ismerők szerint az utóbbi időben egyre több volt a konfliktus köztük, állítólag több esetben rendőröket kellett hívni, mert Andrea félt. Ugyanis a fiatal nő el akarta őt hagyni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Itt történt a gyilkosság

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu