Nagy tragédiát úsztak meg azok a gyalogosok, akik éppen nem akkor léptek a zöld jelzés ellenére a átkelő helyre a Váci úton, amikor jött az őrült terepjárós.

Lehet, hogy a hirtelen nyár tehet róla

Az elmúlt napokban megnövekedett a – főleg terepjáróval, nagyobb gépjárművekkel – a sofőrök türelmetlensége. Most a 4. kerületben okozott ez majdnem tragédiát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fedélzeti kamera rögzítette

A helyszín Újpest, Megyeri út-Váci út kereszteződése. “Egy fehér terepjáró, aki inkább a gyalogátkelőhelyen előzi ki a meginduló forgalmat.” – ezzel a címmel kapta a felvételt a budapesti autósok közössége.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szerencsére senkit nem ütött el

Jól látszik, hogy semmi nem érdekelte a sofőrt, mindenáron kielőzte az elinduló sort a gyalogátkelőn át, ahol a gyalogosnak éppen zöld jelzése volt. Szerencsére senkit nem ütött el.

Videó az esetről

Gondolt egy nagyot

Ahogy korábban a Kékvillogó.hu is megírta, lassan haladt a forgalom Eger belvárosában, amikor egy BMW sofőrje gondolt egy nagyot, és a kocsisort úgy próbálta megelőzni, hogy áthajtott a szemközi sávba, ráadásul annak is a belső sávjába.

Pénteken történt

„2023. 06. 16-án Egerben autóztam a városközpont felé, amikor a Deák Ferenc és a Klapka György u. kereszteződésnél egy BMW-s a forgalommal szemben haladva mindenki megelőzött.” – írta az szmo.hu egyik olvasója.

Valahogy divatba jött a forgalomban szemben vezetés

Újabb elképesztő jelentsort rögzített a fővárosban egy autós fedélzeti kamerája. A videó szerint egy Ladát vezető sofőrnek fogalma sem volt arról, hogy hol van és mit csinál: a forgalommal szemben haladt a célja felé a Soroksári úton.

A piros lámpától startolt

A Kékvillogó.hu is megírta korábban, hogy a kamerás autó sofőrje a Kvassay Jenő úton állt a piros lámpánál, a Soroksári úti kereszteződésnél, a Gubacsi út felé tartva.

Áttévedt a túloldalra

A videón ezután egyedülálló jelenetsort láthatunk: a szembe sávban egyszer csak megjelent egy piros Lada, ami egészen elképesztő módon jutott el a Gubacsi útig.

A forgalommal szemben haladt

Érdekes, hogy az álló sort kikerülve betévedt a helyes sávba, de a Soroksári úton történő átkelés közben ismét szimpatikusabbá vált számára a szembe jövő oldal, így a forgalommal szemben haladt egészen a Gubacsi útig – összegezte a látottakat a bpiautosok.hu.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!,

Kiemelt fotó: Budapesti Autósok Közössége/Youtube