Videón látható, ahogy egy sofőr a belső sávban ment Egerben, hogy előzni tudjon. Szerencsére nem történt baleset

Gondolt egy nagyot

Lassan haladt a forgalom Eger belvárosában, amikor egy BMW sofőrje gondolt egy nagyot, és a kocsisort úgy próbálta megelőzni, hogy áthajtott a szemközi sávba, ráadásul annak is a belső sávjába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pénteken történt

„2023. 06. 16-án Egerben autóztam a városközpont felé, amikor a Deák Ferenc és a Klapka György u. kereszteződésnél egy BMW-s a forgalommal szemben haladva mindenki megelőzött.” – írta az szmo.hu egyik olvasója

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videóra vették

Valahogy divatba jött a forgalomban szemben vezetés

Újabb elképesztő jelentsort rögzített a fővárosban egy autós fedélzeti kamerája. A videó szerint egy Ladát vezető sofőrnek fogalma sem volt arról, hogy hol van és mit csinál: a forgalommal szemben haladt a célja felé a Soroksári úton.

A piros lámpától startolt

A Kékvillogó.hu is megírta korábban, hogy a kamerás autó sofőrje a Kvassay Jenő úton állt a piros lámpánál, a Soroksári úti kereszteződésnél, a Gubacsi út felé tartva.

Áttévedt a túloldalra

A videón ezután egyedülálló jelenetsort láthatunk: a szembe sávban egyszer csak megjelent egy piros Lada, ami egészen elképesztő módon jutott el a Gubacsi útig.

A forgalommal szemben haladt

Érdekes, hogy az álló sort kikerülve betévedt a helyes sávba, de a Soroksári úton történő átkelés közben ismét szimpatikusabbá vált számára a szembe jövő oldal, így a forgalommal szemben haladt egészen a Gubacsi útig – összegezte a látottakat a bpiautosok.hu.

Tömegbe hajtott

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy durva baleset történt Budapesten, a Hungária körúton. Egy autós a tömegbe hajtott a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében. A helyszínre azonnal mentők és rendőrök siettek. A szemtanúk elmondása szerint több embert elgázoltak.

Ezt mondta a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook-oldalán tett közzé egy videót a balesetről. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a Kerepesi útra akart kanyarodni a sofőr, amikor felhajtott a járdára és elsodort öt gyalogost.

Két sérült

A balesetben ketten könnyebben megsérültek; őket a mentők a helyszínen ellátták. A gépjármű vezetője azt mondta a rendőröknek, hogy azért hajtott fel a járdára, mert rosszul lett. A mentők kórházba vitték a 27 éves sofőrt, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Bpi