Hármas karambol történt szerda délután, nem sokkal 14 óra után Budaörsön a Puntó cukrászda és étterem előtt a Törökugrató hegy lábánál az 1-es főúton.

Három autó ütközött

Nagy dugót okozó baleset történt nem sokkal 14 óra után Budaörs nyugati végén, az 1-es főút Törökugrató szikla alatti részén, a Punto cukrászda és étterem előtt. Három autó ütközött. Információink szerint a balesetet a nem ésszerű körülmények között megfordulni szándékozó szürke Skoda sofőrje okozta, aki úgy döntött nem számít a forgalmas 1-es főút, ő akkor is visszakanyarodik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy volt a felfordulás a helyszínen

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kerülő helyett a rizikós megfordulást választotta

A szürke Skoda a Punto cukrászda előtt parkolt az út szélén, orral Biatorbágy irányába. A sofőr szeretett volna Budaörs belvárosa felé menni, de nem akart kerülni, inkább átkanyarodott az út túloldalán a kapubejáróba, hogy onnét kitolatva majd Budaörs felé halad tovább.

Csúnyán összetört a drága sportautó

Hiba csúszott a tervbe

A menővert észlelte a Budaörs felől érkező piros Skoda női sofőrje és lefékezett, majd leállt, hogy így segítse a szürke Skoda manőverét. A tervbe azonban hiba csúszott. Biatorbágy irányából a szemközti sávban érkezett egy Audi TT sportautó, amelyet egy fiatal lány vezetett. A hölgy valamiért nem vette észre, vagy későn reagált az előtte keresztbe forduló Skoda mutatványára és belerohant.

Skodának csapódott az Audi TT

A szürke Skoda jobb elejébe csapódott az Audi TT. A Skodában kirobbantak az oldallégzsákok, az Audinak ugyan csúnyán összetört az orra, mégsem nyíltak ki a légzsákok, ezért joggal feltételezhető, hogy a sportautó sofőrjének nem volt bekapcsolva a biztonsági öve.

A piros Skoda is kapott az ütközésből

Amikor a TT és a Skoda összeütközött, a Skoda kissé megpördült és az ütközés erejétől átcsúszott a szemközti sávba, ahol orral nekicsapódott a rá várakozó piros Skodának.

Majdnem a villanyoszlop is repült

Megijedt gyermek

A piros autóban egy kisgyermek is ült, ő nagyon megijedt. A baleset után az édesanyja kiszállt az autóból és hangosan számon kérte a szürke Skoda sofőrjét, hogy „ilyen helyen miért kell megfordulni?”

Dugó Budaörsön

Perceken belül megérkeztek a budaörsi rendőrök, majd a mentők is. Kivizsgálták a baleset elszenvedőit, de szerencsére senki sem sérült meg komolyan. Az anyagi kár jelentős, a helyszínelő rendőrök csak egy sávon engedték a forgalmat, ezért gyorsan nagy dugó alakult ki Budaörs nyugati végénél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hosszú autósor a baleset helyszínén

Fotók: Kékvillogó.hu