A 3-as villamos Kőbánya alsó vasútállomás és az Ecseri út M között nem közlekedik egy durva baleset miatt, ugyanis egy furgon úgy beleszállt a villamosba, hogy az kisiklott. Az érintett útszakaszon pótlóbuszok közlekednek.

Furgonnal ütközött

Kisiklott a 3-as villamos Kőbányán, miután összeütközött egy kisteherautóval csütörtök délután a Bihari utca és a Horog utca kereszteződésénél. A baleset miatt a villamos helyett pótlóbuszok közlekednek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Villamos elé kanyarodott

A fehér színű kisteherautó és a villamos is a Mázsa tér felől érkeztek, és az Üllői út felé haladtak, amikor a furgon balra kanyarodott a Horog utcába, pont a villamos elé.

Bevágott a furgon a villamos elé

Kisiklott a 3-as villamos – Forrás: Gombkötő Krisztián

Kisiklott a villamos

A találkozásuk miatt a 3-as villamos kisiklott és majdnem a volt Hízlaló vasútállomás épületének csapódott. A villamos vezető fülkéjének az ablaka összetört, az kisteherautónak pedig a bal oldala lett totálkáros.

Mindkét járműben súlyos károk keletkeztek

Kisiklott a 3-as villamos – Forrás: Gombkötő Krisztián

Megúszták az ütközést

A balesetben szerencsére sem az utasok, sem a két sofőr nem sérült meg. Ugyanakkor az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményében azt is írta, hogy mentőket is riasztottak a helyszínre.

Elszállíttatták a kisteherautót

Kisiklott a 3-as villamos – Forrás: Gombkötő Krisztián

Mentők is érkeztek a helyszínre

Kisiklott a 3-as villamos – Forrás: Gombkötő Krisztián

Pótlóbuszok közlekednek

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére pótlóbuszok közlekednek az érintett vonalon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kisiklott a 3-as villamos – Forrás: Gombkötő Krisztián