Megtámadta, majd egy zsinórral megfojtotta feleségét az albertirsai P. Zoltán, akit a szörnyű tette miatt 10 év börtönre ítélt a bíróság. A kegyetlen férfi kezdetben eljátszotta, hogy nem is tud semmit a felesége eltűnéséről, családjával aggódva kereste az asszonyt, azonban a nyomozás során később megtört, és bevallotta, mit tett.

Bíróság elé állították

A BudaPestkörnyéke.hu híroldal szerint ma állt bíróság elé az 56 éves albertirsai P. Zoltán, aki miután egy buliban összeveszett a feleségével, Évikével, egy zsinórral megfojtotta őt, majd a holttestét a pincébe levonszolta, és elásta. A rendőrség szerint a 2018 végétől együtt élő pár kapcsolata sosem volt felhőtlen, a férfi ugyanis rettenetesen féltékeny volt: P. Zoltán gyakorlatilag kisajátította a nőt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pest megyében történt a tragédia

Magához láncolta

P. Zoltán anyagi biztonságot teremtett a nőnek, ugyanakkor cserébe azt követelte tőle, hogy szakítsa meg a kapcsolatot mindenkivel, és még azt sem engedte meg neki, hogy dolgozzon. A rendőrség előtt az a kép rajzolódott ki, hogy a páros kapcsolata aszimmetrikus volt, és egyáltalán nem volt zökkenőmentes.

Családdal együtt kereste Évát

A végzetes támadást követően a férfi három hónapig eljátszotta, hogy nem tud semmit a nő eltűnésével kapcsolatban. P. Zoltán a családdal együtt kereste a nőt.

Bíztak benne a rokonok, hogy csak eltűnt

“Heteken át kutattuk, ahol csak lehetett, de már sejtettük, hogy Évikével valami szörnyűség történhetett. Ennek ellenére az utolsó percig reménykedtünk benne, hogy egyszer hazatér” – mondta a Borsnak az asszony egyik rokona.

Nem bírta a nyomást

Ugyan a férfi kezdetben tagadta a bűncselekményt, a poligráfos vizsgálat mégis rámutatott, hogy valamit eltitkol a nyomozók elől. P. Zoltán megtört, és bevallotta, hogy ő oltotta ki szerelme életét.

Szimba talált rá a nőre

A rendőrség a nyomozás során a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat közreműködését kérte, és ők egy tetemkereső kutyát küldtek az albertirsai ház környékére. Szimba rövid szaglálás után szintén a P. Zoltán tulajdonában lévő, szomszédos telken, egy romos épület pincéjében találta meg a nő holttestét.

Pincében rejtette el áldozatát a férfi

Pincében ásta el a nő holttestét P. Zoltán – Forrás: Police.hu

Ezt mondta az utolsó szó jogán

P. Zoltán a mai napon megtartott tárgyalásán csak annyit mondott, hogy nagyon sajnálja, amit tett. “Nagyon sajnálom az egészet, nem akartam bántani, nem is ütöttem meg soha.”

10 évet kapott

A bíróság végül 10 év börtönre ítélte a férfit, aki tudomásul vette a büntetését. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszínelés – Forrás: Police.hu