Tagadja a gyilkosság elkövetését egy miskolci nő, aki a vád szerint egy felmosónyéllel halálra verte az orvosként dolgozó férjét a lakásukban. A nőt csak fél évvel a gyilkosság után gyanúsították meg, miután a szakértői vélemény megállapította, hogy felmerülhet az idegenkezűség gyanúja.

Tagadja bűnösségét

A miskolci asszony a bíróságon is tagadta, hogy bántotta volna a 75 éves férjét, ugyanis azt mondta, párja a fürdőszobában egyszerűen csak elesett – írja a Blikk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Miskolcon vizsgálják az ügy részleteit

33 évig éltek házasságban

A miskolci nő 33 évig élt házasságban a férjével, azonban 2018 áprilisában a nyugdíjas orvos férj meghalt. A vád szerint a férfit a felesége verte agyon egy műanyag felmosónyéllel, azonban a korábban fizikoterapeuta szakasszisztensként dolgozó nő a kihallgatásán végig azt állította, hogy a férje elesett, és azért volt minden tiszta vér a fürdőszobában.

Ez is érdekelhet

Meghallgatták a helyszínelőket is

A rendőrség az eset után nyolc nappal kezdett vizsgálódni, és még így is találtak nyomokat: a fürdőszobában a falon fröccsenéses vércseppeket és takarítási nyomokat találtak a helyszínelők.

Az asszonynak tiszta a lelkiismerete

„33 évet éltünk együtt békében és szeretetben, nagyon odafigyeltünk egymásra, mindenben segítettük egymást. Semmi nem motivált volna ezen cselekmény elkövetésére” – védekezett a miskolci nő – derítette ki az RTL Klub.

A szomszédokat is meghallgatták

A bíróság még a nő szomszédait is meghallgatta, akik azt állították, többször is hallották a nőt, ahogy kiabál a férjével. Ámde nem ez volt a legkeményebb vád, ugyanis az egyik tanú azt mondta, ő a szemközti házból látta, amikor a nő megverte a férjét. További kutatás céljából a bíróság ki fog menni majd a helyszínre is, hogy megnézzék, a szomszéd valóban láthatta-e a történteket.

Év végén történt:

Életfogytig rács mögé kerülhet

Az asszonyt különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádoljak, amiért akár életfogytiglani fegyházbüntetést is kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke