Egy debreceni kocsmában tört ki veszekedés három ittas férfi között, akik a zenegépen vesztek össze. Az egyikük kést rántott, majd a verekedésben a társa kezét sebesítette meg. A férfit a rendőrök az otthonában elkapták.

Debrecenben történt az eset

Egy debreceni kocsmából érkezett bejelentés 2023. június 3-án délután arról, hogy egy férfi dulakodni kezdett három másik vendéggel, majd kést vett elő és azzal fenyegette vitapartnereit. Egyik haragosának a kezét megsebesítette, majd elmenekült a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hajdúhadházon fogták el a tettest

A debreceni nyomozók a kapott személyleírás alapján azonnal az elkövető keresésébe kezdtek, majd hajdúhadházi kollégáik közreműködésével pár órán belül azonosították az 55 éves férfit. Otthonában megtalálták, elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. – írta a police.hu

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A zenegép volt a vita tárgya

A hajdúhadházi férfi azonnal kést rántott, „ha ezt be mered rakni, elvágom a torkod” felszólítással. Az ivócimborák megpróbálták elvenni tőle a pengét, azonban a dühöngő férfi nem hagyta magát, egyikőjük kezét megsebesítette, majd elmenekült a helyszínről.

„Ha ezt be mered rakni, elvágom a torkod”

A nyomozás adatai szerint közös italozással indult a délután, a kocsma zenegépén egymás után indították a kedvenc slágereket. A gyanúsítotton volt a sor, azonban egyik társa másik muzsikát akart hallgatni.

Beismerte

Gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett, erős ittasságával magyarázta tettét.

A kést lefoglalták

A nyomozók a kést lefoglalták, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indítottak büntetőeljárást – írja a police.hu.

Máshol is előkerült a kés

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy vasárnap hajnalban a Deák téren, két fiatalokból álló társaság egy lányon összevitatkozott. Ekkor fajult el a vita és rántott kést K. Zsolt, majd szúrta fejbe a 18 éves Martint.

Életveszélyes sérülések

Martint életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Két napig lélegeztetőgépen tartották, utána annyit javult az állapota, hogy képes volt önállóan lélegezni. A család, a rokonok és a barátok imaláncot indítottak Martin felépülése érdekében.

Egy százalék esély

Csütörtök délután már arról szóltak a hírek, hogy a fiúnak mindössze egy százalék az esélye a felépülésre. Az édesanya nem volt hajlandó beletörődni a lehetőségbe, hogy Martint elveszíti, de tisztában volt a helyzettel.

Feladta a küzdelmet

Péntekre sajnos feladta a küzdelmet Martin szervezete. A szomorú hírt a fiú édesanyja jelentette be.  Délben a családtagok feketére változtatták a Facebookon a profilképüket, és Kitti bejelentette fia halálát. „Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket” – fogalmazott.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu