A börtönből hazatérő nagybácsi tudni vélte, hogy felesége megcsalja őt. Az asszony semmit sem mondott neki, ezért berángatta unokaöccsét a fészerbe és addig verte egy vascsővel, amíg sorolni nem kezdte az asszony szeretőit.

Vascsővel verte

Csúnya vége lett a börtönből hazatérő nagybácsival folytatott beszélgetésnek. Az agresszív férfi vascsővel verte a rokona lábát, hogy mindent valljon be neki, amit hallani akar. A megvert unokaöccs élettársa tett feljelentést a kalocsai rendőrségen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Becsalta a fészerbe

A megvert férfi a rendőröknek elmondta, hogy nagybátyja aznap délután áthívta magához és garázsrendezésre hivatkozva becsalta a melléképületbe, majd rázárta annak ajtaját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megfenyegette, hogy elássa a kertben

A fészerben faggatni kezdte, hogy felesége kivel szűrte össze a levet, amíg ő börtönben volt, de a rokon nem tudott válaszolni a kérdésre. Nagybátyja ekkor ingerült lett, leültette őt egy székre és megfenyegette, hogyha nem mondja el, amit hallani szeretne, akkor elássa őt a kertbe.

Vascsővel ütötte

A férfi a telefonját is elővette és követelte unokaöcsétől, hogy mondja a kamerába a szeretők névsorát. Az ijedt rokon továbbra sem volt együttműködő, ezért vascsővel lábon vágta, majd arcon ütötte vallatója.

Elmondott mindent, azt is ami meg sem történt

A rémült férfiben ekkor tudatosult, hogy nincs választása, ezért eleget tett zsarolója kérésének. Elmondott mindent, talán még azt is, ami meg sem történt. A bántalmazó ezután az ajtóhoz rángatta, majd kihajította rajta az unokaöccsét.

Nem adta vissza a pénzt

A megvert férfi csak ekkor vette észre, hogy az incidens során kiesett zsebéből a tárcája, benne a pénzével és az irataival. Azonban hiába kérte rokonától, hogy adja vissza az értékeit, nem járt sikerrel. A férfi otthon elmesélte a történteket a feleségének, az asszony fogta magát és elment feljelenteni a dühös nagybácsit.

Elfogták a férfit

A kalocsai rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a 45 éves helybéli férfit. A gyanúsítottat kifosztás bűntett miatt kihallgatták a nyomozók.

5 év börtönt kaphat

A férfi jelenleg is letartóztatásban van. A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és vádemelést javasolnak. Ha elítélik biztosan 2-5 évre visszaküldik a börtönbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép forrása: Rendőrség/Kékvillogó-grafika