Tovább folytatódik Gáspár Győző és Curtis csörtéje. Győzike ma nyílt levelet írt a The Voice zsűritagjának, aki a közelmúltban többször beszólt neki a közösségi oldalon. Curtisnek azért lett baja Győzivel, mert szerinte csak pénzért lett Fradi szurkoló. Gáspárék feljelentést ígéretek, a nyílt levélben pedig arra kérik a rappert, hogy uszítás helyett inkább szeressen.

Fradi szurkoló lett Győzi

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, pár héttel ezelőtt Győzike elkezdett Fradi meccsre járni. Az egyik mérkőzésen, amikor a zenész kedvenc csapata Debrecennel játszott, a szurkolóknál elszakadt a cérna. A lokisok sértő rigmusokkal adtak hangot nemtetszésüknek a showman jelenléte miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Curtis beszólt

„Tudod, Győzike, itt nem az a kérdés, hogy HONNAN vagy MIKOR. A probléma a MIÉRTTEL van! MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások” – írta Curtis a Lokis meccs után. Curtisre azonban nem is Győzike, hanem Bea asszony akadt ki a legjobban, aki szinte mindennek lehordta. De maga Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke is védelmébe vette Győzikét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Balhé az Újpest meccsén

A dolog már éppen kezdett elcsitulni, ám vasárnap összecsapott a Ferencváros és az Újpest, a meccsen pedig ismét részt vett Győzike, méghozzá a Fradi lelátóján. Az újpesti ultrák nyomdafestéket nemtűrő módon üzentek egy molinóval Győzinek, aki azonban maga is hergelte az összegyűlteket.

„Napraforgó patkány”

A történteket nézve pedig Curtis ismét úgy döntött, hogy megosztja a véleményét: „Te napraforgó Patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem b*szt*t!” – írta a Facebookon. (Győzikének egyébként több adócsalási ügye is volt)

Feljelentést tesz

Az események ekkor fajultak el annyira, hogy Győzi úgy döntött, bevonja a rendőrséget A showman kedden személyesen megy el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen. Győzikének állítólag azzal nincsen semmi problémája azzal, hogy a vasárnapi Fradi-Újpesten a vendégszurkolók ízléstelen transzparenst feszítettek ki vele kapcsolatban, szerinte még ez is belefér egy focimeccsen. De a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem.

A halálát kívánják

„Megmondom őszintén, én már félek. Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok.” – mondta a Mandinernek Győzi, aki szerint Curtis tehet róla, hogy ilyen szinten elfajultak a dolgok.

A gondolatok felelőssége

Itt az újabb fejlemény: Gáspár Győző kedden nyilvános levélben üzent Széki Attilának, akit éppen feljelenteni készül a rendőrségen. „Kedves Attila! A szórakoztató-ipar olyan szereplői vagyunk mind a ketten, akikre hosszú évek, évtizedek óta több százezren figyelnek folyamatosan, és ebből adódóan komoly felelősséggel járhat számos döntésünk, cselekedetünk, nyilvánosság elé tárt gondolatunk. Az, hogy én felvállaltam, mely politikai, világnézeti és sport-közösséghez szeretnék tartozni, az a saját döntésem volt, és a legelső perctől fogva tisztában voltam vele, hogy milyen kritikákat kapok majd ezért. De ezt vállaltam” – kezdte üzenetét a Facebookon a Győzike.

Nem feszegeti a drogproblémát

„Patkánynak viszont soha senkit nem fogok nevezni a nyilvánosság előtt. És senki drogproblémáira sem utalok majd, miközben tudom, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik. Mert tévedni, hibázni, rosszul dönteni gyarló dolog, de nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét, miközben száz másik, sokszor rajta kívül álló dologban is helyt kell állnia” – folytatta a bejegyzést a showman.

„A magam útját járom”

„Kedves Attila! Az év egyik legméltóságteljesebb időszakát jelenti ez a hét. Elcsendesedni, megnyugodni, a még megélhető életünkkel kicsit szembenézni érdemes órák és napok ezek, amikor az összes korábbi hibánkra visszatekintve remélhetjük azt, hogy jobb emberek leszünk majd. Ha csak kicsivel is, de valamennyivel mégis. És pedig azokkal közösen, akik még részei az életünknek, miközben a már elvesztettekre is tisztességgel gondolhatunk. És engem ez lelkesít most. Ez ad nyugalmat, erőt és hitet abban, hogy sok vicces molinó se vegye el a kedvemet attól, hogy meccsre járjak, és a magam útját járjam. Azokkal, akiket szeretek” – írta Győző.

Gyűlölet helyett szeretet

Győzike végül megkérte Curtist, hogy ne szítson gyűlöletet, helyette inkább szeresen. A levélben arról nem volt szó, hogy Gáspár Győző valóban megteszi-e, amit egy nappal korábban ígért, vagyis feljelentést tesz a rendőrségen a a „patkányozás” miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Gáspár Győző. Fotó: Facebook