Felborult egy sört szállító kamion az M3-as autópályán, Hatvannál, a Vásárosnamény felé vezető oldalon. Több ezer üveg kőbányai borult az autópályára. Helyszíni fotókkal!

Útburkolaton a rakomány

Az M3-as autópályán, Nyíregyháza felé a 61-es kilométernél, Hatvan után egy kamion rakománya az útburkolatra került, ezzel megállítva a forgalmat. Torlódás alakult ki. Aki teheti, az 59-es kilométernél lévő Hatvan kelet csomópontnál térjen le az autópályáról és a 3-as főúton kerüljön – írta az esettel kapcsolatban az Útinform. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több ezer üveges sör bánta

A balesetben, de a kamion teljes rakománya, azaz több ezer üveges sör az útra borult. Jelenleg a szilánkok eltakarítása folyik. A munkálatok idején félpályán halad a forgalom az érintett szakaszon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A baleset helyszíne

Halálos ütközés

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy az M3-as autópálya a Budapest irányába vezető oldalának 72-es kilométerében szeptember 3-án 17 óra körül több jármű összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette és az első információk szerint további három személy megsérült. 

Tíz járműben esett kár

A helyszínről származó információk szerint összesen 10 jármű volt érintett a balesetben, több ütközés is történt egymás után. A heol.hu hírportál úgy tudja, a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve.

Baleset az M7-esen

Ugyancsak a BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy baleset történt az M7-esen, emiatt az autópálya Balaton felé vezető oldalát Tárnoknál teljes szélességében lezárták. A közlemény szerint egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a sztráda 23-as kilométerénél, a Balaton felé vezető oldalon. 

Jöttek a tűzoltók

Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az autópályát, a forgalmat leterelték az érdi felhajtótól – közölte az OKF.

Baleset Dunaföldvárnál

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a 6-os számú főúton, Dunaföldvár térségében, egy teherautó és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben két személy a helyszínen elhunyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: sör borult az autópályára. Fotók: Heves Megyei Rendőr-főkapitányság