Két személyautó és egy kamion ütközött össze Berettyóújfalu és Földes között a 42-es főúton péntek délután, a balesetben négyen megsérültek – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

Még nem tudni, hogy pontosan mi történt

Eddig tisztázatlan körülmények között a 42-es főút 36. kilométerénél ütköztek össze a járművek – a rendőrség közleményében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helikoptert is hívtak

A katasztrófavédelem tájékoztatás szerint az ütközés következtében az egyik autó árokba csapódott. Egy beszorult embert a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók feszítővágóval és kéziszerszámokkal emeltek ki az egyik autóból, és átadták őt a mentőknek. A balesethez mentőhelikopter is érkezett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lezárták az utat

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányból a 47-es főút irányába terelik.

Itt történt a baleset

Délelőtti debreceni baleset

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Debrecenben, a Böszörményi út Füredi út és Hősök utcája közötti szakaszán.

Baleset Budapest közelében

Beton villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Budaörsön, az Ibolya utca és a Baross utca sarkán. Az ütközés erejétől az oszlop az útra dőlt, az elektromos vezetékek szintén az úttestre hullottak.

Autók csattantak

Két személyautó ütközött össze a Fejér megyei Pázmándon, a Deák Ferenc utcában. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották, és kiérkeztek a mentők is. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták.

Ez is érdekelheti

Frontális baleset Sümegnél

Frontálisan ütközött két személyautó a 84-es főút 16-17-es kilométere között, Sümeg térségében, a Lesencetomaj felé vezető szakaszon. A műszaki mentést a sümegi önkormányzati tűzoltók végzik. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél az utat a mentés idejére lezárták.