Megvertek egy jegyellenőrt a villamoson a 10. kerületben. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást, a férfiról készült felvételt a cikk végén közöljük.

Jegyellenőrre támadt

Körözik a rendőrök azt a férfit, aki 2020. december 9-én 18 óra 20 perckor a 10. kerületi Ónodi utcánál közlekedő villamoson bántalmazott egy ellenőrt. A férfi az erőszakoskodása után leszállt a villamosról.

Itt történt a bántalmazás:

Nyomoznak a tettes után

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitánysága közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indított eljárást a férfival szemben.

Ez is érdekelhet

Felvétel készült róla

A rendőrség a honlapján megosztott egy videót, amelyen a feltételezett elkövető látható. A felvételt a villamos biztonsági kamerája készítette.

Mutatjuk a felvételt:

Ő lehet a feltételezett támadó:

Ez is érdekelhet

Nem találják a támadót

A kőbányai rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható feltételezett támadót felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést 24 órában hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon és a 112-es, díjmentes segélyhívó telefonszámon.

Kiemelt kép: Részlet a rendőrség videójából – Forrás: YouTube