Megkéselte alkalmi ismerősét egy prostituáltként dolgozó nő. K. Anita, miután együtt töltötte az éjszakát az idős férfival, 30 ezer forintot kért szolgálataiért. Amikor a férfi nem akart fizetni, kishíján megölte kuncsaftját.

Prostituáltként dolgoztak

A 37 éves újszászi nő és lánya is prostituáltként dolgozott. K. Anita lánya alkalmi ismerőse volt a Budapesten élő idős férfinek, és az egyik alkalommal ő adta meg édesanyja telefonszámát is a nyugdíjasnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megbeszéltek egy találkozót

Az idős férfi többször is beszélt telefonon K. Anitával, de személyesen ekkor még nem találkoztak. Miután azonban a nő összeveszett az élettársával, 2019 decemberében többször is felhívta budapesti ismerősét és vele egyeztetve, vidékről a fővárosba utazott, hogy együtt töltsenek néhány napot.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Együtt töltötték az éjszakát

A férfi kiment a nő elé a pályaudvarra, majd a férfi angyalföldi lakásába mentek, ahol az éjszakát is együtt töltötték – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

30 ezer forintot kért az éjszakáért

Másnap délelőtt az idős férfi alkoholt fogyasztott. A nő látta, hogy a férfi átvette a nyugdíját a postástól. Ezután megbeszélték, hogy K. Anita elhagyja a lakást, mielőtt azonban távozott volna, kérte a férfitól, hogy az együtt töltött éjszakáért adjon neki 30 ezer forintot.

Megkéselte a férfit

Ezt a férfi megtagadta, és összeszólalkoztak a konyhában. A vád szerint a nő ekkor magához vett egy kést, és több alkalommal is nyak-és mellkas tájékon szúrta a vendéglátóját.

Elvette a telefonját

A szúrásokat követően, az erősen vérző férfi telefonon próbált segítséget kérni, K. Azonban azonban elvette tőle a mobiltelefonját, a vezetékes telefon zsinórját pedig elvágta.

A szomszédok segítettek

Az idős férfi segélykiáltásait meghallották a házban lakók, akik feltörték a lakásának ajtaját, majd segítséget nyújtottak a sérültnek, és értesítették a rendőröket és a mentőket.

Életveszélyes állapotban volt

 A rendőrök a támadót a helyszínen elfogták, a mentők pedig kórházba vitték a férfit, akinek a mellüreget megnyitó sérülése közvetlen életveszélyes sérülés volt.

Vádat emeltek ellene

A Fővárosi Főügyészség most emelt vádat K. Anita ellen. Bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt állítják bíróság elé.

Fegyházat kért az ügyészség

Az ügyészség fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást kért a letartóztatásban nőre azzal, hogy rendeljék el a korábban, más ügyben kiszabott másfél éves börtönbüntetését is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció