Csalás miatt kell felelnie egy 19 éves gyömrői lakosnak, aki hirdetésekkel kopasztotta meg a vásárlóit. Egy másik Pest megyei férfit elfogatóparancs alapján fogtak el a rendőrök, mivel az elkövető nem kezdte meg börtönbüntetését.

Átverte vásárlóit

Csalás miatt folytat eljárást a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrse egy fiatal gyömrői lakossal szemben. A fiú ugyanis az interneten árult termékeket, de azokat sosem küldte meg a vásárlóinak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lebukott a gyömrői fiú

Termékeket árult

A nyomozás adatai szerint a 19 éves fiú egy internetes oldalon hirdetett különböző elektronikai eszközöket tavaly augusztus és október között. A hirdetésekre többen is rákattintottak, a vásárlók közel 200 ezer forintot utaltak át a fiúnak.

Nem adott cserébe semmit

Miután a vásárlók elküldték megküldték a pénzt a fiú számlájára, az elkövető elérhetetlenné vált, a csomagokat pedig soha nem adta fel postára.

Feljelentették

A dühös vásárlók feljelentést tettek a fiú ellen, a rendőrök pedig gyors adatgyűjtésbe kezdtek. Ennek eredményeként sikerült azonosítaniuk az elkövetőt, a 19 éves gyömrői lakost, aki elfogását követően a kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Ügyészség dönthet a fiúról

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Hosszúpályi Rendőrőrs nyomozói befejezték a szükséges eljárási cselekményeket, az ügy iratait pedig átadta az illetékes ügyészségnek.

Volt egy másik elfogás is

Pest megyében azonban volt egy másik bűneset is, ami miatt a rendőröknek intézkedniük kellett: a monori körözési előadó kérte kollégái közreműködését egy férfi elfogásához, akit emberölés miatt 8 évre ítéltek.

Elfogatóparancsot adtak ki ellene

Mivel az 59 éves V. József nem vonult börtönbe, ezért a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Ennek alapján az egyenruhások május 20-án, délelőtt Pilisen, a Krekács dűlőben elfogták a férfit.

Bevitték a börtönbe

Elfogását követően a rendőrök előállították, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így fogták el a körözött férfit

Kiemelt kép: Rendőrautó – Forrás: BudaPestkörnyéke