Fák közé csapódott egy személyautó Csákvár határában. A helyi tűzoltók két egységgel indultak a baleset helyszínére.

Fák közé csapódott

Letért az útról és a fák közé csapódott egy személyautó Csákvár határában, a Lovasberénnyel összekötő úton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két tűzoltóautó vonult a helyszínre

A balesethez a csákvári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik két tűzoltó autóval vonultak a helyszínre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Saját erejükből szálltak ki

A jármű két utasa saját erejéből kiszállt, a mentők tájékoztatása szerint nem sérültek meg. A baleset okáról egyelőre még nincsenek pontos információk.

Kivontatták a fák közül

Az önkéntes tűzoltók áramtalanították, a székesfehérvári tűzoltókkal közösen pedig csörlővel kihúzták az autót a fák közül, elszállításáról a tulajdonos gondoskodott.

Helyszíni felvételek

Helyszíni felvételek

Helyszíni felvételek

Helyszíni felvételek

Suzuki és BMW ütközött

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy kedden, a késő esti órákban Suzuki és BMW ütközött a fővárosban, a zuglói Egressy út és Róna utca kereszteződésében. A Suzuki S-Cross a Róna utcán a Mogyoródi út felől közlekedett, majd a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére behajtott a kereszteződésbe, ahol a Nagy Lajos király útja felől szabályosan érkező BMW bal elejének csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Csákvári Tűzoltó Egyesület