Videót tett közzé a katasztrófavédelem arról a tűzesetről, amely Csepelen, egy kebabosnál történt. A robbanás péntek délután történt, a balesetben a friss jelentések szerint 7-en sérültek meg.

Felrobbant a büfé

Amint arról a BudaPestkörnyéke.hu hírportál is beszámolt, péntek délután egy robbanás miatt tűz ütött ki Csepelen, a Kossuth Lajos utcában, egy gyorsbüfénél. A tűz miatt négy embert, köztük két gyermeket szállítottak kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Ebben az utcában történt a baleset

Heten sérültek meg

A katasztrófavédelem legfrissebb tájékoztatása szerint a csepeli tűzesetben heten sérültek meg, és a mentőszolgálat négy embert vitt kórházba.

Méteres lángokkal égett a tűz

Eloltották a tüzet

Azt is közölték az MTI-vel, hogy a robbanás egy 25 négyzetméteres üzlethelyiségben történt. A tűz továbbterjedését megakadályozták, a lángokat sikeresen eloltották. Hozzátették, a gyorsbüféből négy gázpalackot hoztak ki.

Gázpalack robbant be

csepel.info úgy értesült, hogy a robbanás egy gázpalack miatt történt, amely csere közben felrobbant. A helyszínre mentők siettek, egy alkalmazott ugyanis megsérült, de gyermekmentő is érkezett, mivel a babakocsis édesanya épp akkor haladt el a büfé mellett, amikor az felrobbant.

Négy mentőegység érkezett

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője tegnap azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy a gyorsbüféhez négy mentőegységet is riasztottak. Elmondta, hogy egy férfi és egy nő az arcán, illetve a nyakán égési sérüléseket szenvedett. A sérülteket a sürgősségi osztályra vitték, hogy kezeljék az égési sérüléseiket és fájdalmaikat.

Gyerekek is voltak

A csepeli kebabosnál ott volt egy csecsemő és egy 10 év körüli kislány is, de ők látszólag nem sérültek meg, ugyanakkor kivizsgálásra őket is bevitték a kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

A tűzoltásról videót tettek közzé

Kiemelt kép: Részlet a katasztrófavédelem videójából