Szomorúan kezdődik a június, holtan találtak egy nőt Tengelic egyik lakóházában 2023. június 1-jén a hajnali órákban.

Felmerült az idegenkezűség gyanúja

A helyszínen a rendőrök jelenleg is szemlét tartanak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja, ezért a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon emberölés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendeltek el ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresik a gyilkost

A police.hu tájékoztatása szerint az elkövető felkutatása jelenleg is folyamatban van.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vasárnap a fővárosban történt gyilkosság

Vasárnap egy 16. kerületi családi házban találták holtan az ott lakó 80 éves férfit. A nyomozás során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A feltételezett elkövetőt gyorsan beazonosították és egy 25 éves nő ellen emberölés bűntett gyanúja miatt körözést adtak ki.

A 16. kerületben történt az eset

Ahogy arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, a 16. kerületi Lobbanó utcában, egy családi házban 2023. május 28-án 17 óra 50 perc körül holtan találtak egy ott lakó 80 éves férfit.

Idegenkezűség gyanúja

A helyszínen a rendőrök szemlét tartottak, amely során felmerült az idegenkezűség gyanúja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt.

25 éves nőt keresnek

A 25 éves R. Dzsenifer ellen emberölés bűntett gyanúja miatt körözést adtak ki. Az elkövető felkutatása folyamatban van.

Saját magát adta fel a gyilkos

A Kékvillogó is megírta, hogy május 19-é reggel egy idős férfi sétált be a Mosonmagyaróvári Rendőr-kapitányságra, azzal az indokkal, hogy az éjszaka folyamán megölte feleségét. Az egyenruhások a helyszínre érve megtalálták az asszony holttestét

„Megöltem a feleségemet”

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon május 19-én 8 óra 30 perc körül megjelent egy 67 éves helyi férfi, aki elmondta, hogy előző napon, az esti órákban a Mosonmagyaróvár, Mosonyi Mihály utcában lévő otthonukban megölte feleségét.

Megtalálták a holttestet

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megtalálták a 67 éves asszony holttestét.

Eljárás indult

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárást indított – írta a police.hu.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu