A tolnai rendőrök előállították azt a 27 éves paksi férfit, aki eltiltás hatálya alatt, vezetői engedély nélkül, ittasan közlekedett Tolnán, amikor az egyenruhások igazoltatták.

Nem volt jogsija

A Tolnai Rendőrőrs munkatársai a város egyik utcájában ellenőriztek 2021. július 16-án az esti órákban egy paksi férfit és az általa vezetett autót. A járőrök a sofőr adatainak ellenőrzése során megállapították, hogy a 27 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mert őt a Szekszárdi és a Bonyhádi Járásbíróság is eltiltotta a járművezetéstől. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ittas volt

Az intézkedés során a sofőrt alkoholteszterrel is megfújatták, mely pozitív eredményt mutatott. A férfit a rendőrök ezért további mintavételre előállították, mely megerősítette az ittasság gyanúját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Büntetőfeljelentést tettek

A paksi sofőrrel szemben az egyenruhások ittas járművezetés vétség és eltiltás hatálya alatti vezetés vétség elkövetése miatt is büntetőfeljelentést tettek.  

Több baleset is történt ma az országban

Mint ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt egyik baleset követte a másikat vasárnap, a napnak pedig még nincs vége.

Szolnoknál halálos baleset történt

Mint megírtuk meghalt egy autós, aki járművével villanyoszlopnak ütközött a 4-es főúton, Szolnok külterületén vasárnap.

Hiába próbálták meg újraéleszteni

Azt írták, a 49 éves sofőr Törökszentmiklós felől Budapest irányába haladt, amikor áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd onnan visszasodródott a saját sávjába, végül egy villaoszlopnak ütközve állt meg. A mentők sikertelenül próbálták meg újraéleszteni. 

Budapest 2. kerületében egy autó borult az oldalára

Oldalára borult egy személyautó Budapest 2. kerületében, a Vérhalom utcában. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik kerekeire állítják és áramtalanítják, írja a katasztrófavédelem.

Az M7-esen is kettő baleset történt

Két baleset történt vasárnap délelőtt az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szabadbattyán térségében. A 70-es kilométerszelvénynél egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

Két személyautó fordult egymásba

Mintegy négyszáz méterrel távolabb pedig két személyautó futott egymásba. A balesetekhez a székesfehérvári hivatásos és a sárvízi önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol a beavatkozás idején forgalomkorlátozásra kell számítani, számolt be róla a katasztrófavédelem oldala.

A 81-ese főúton is halálos baleset történt

Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk róla, hogy a 81-es számú főúton, Keréktelekinél egy járműszerelvény és egy személygépkocsi frontálisan ütközött.

Áthajtott a szemközti sávba

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. július 18-án 00 óra 45 perc körül a 81-es számú főúton, Keréktelekinél. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért  a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben, Győr irányából Kisbér felé haladó járműszerelvénnyel. 

A sofőr a helyszínen meghalt

A baleset következtében a gépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik